След черния рекорд от началото на пандемията и 310 българи

...
След черния рекорд от началото на пандемията и 310 българи
Коментари Харесай

МРЕЖАТА ЗАГРЯ СРЕЩУ КАЦАРОВ: Със заклинания пандемия не се бори - оставка! Докараха България до национално бедствие

След черния връх от началото на пандемията и 310 българи умряли единствено за денонощие, оповестеният от здравното министерство брифинг провокира бурни реакции в обществените мрежи. Въпреки упованието на хората и медиците за по-строги ограничения, които да лимитират разпространяването на COVID-19 и да понижат жертвите на вируса, сбирката на здравния министър на Радев приключи с общ зов към българските жители, насочен от здравния министър Стойчо Кацаров и съсловните организации в опазването на здравето. Този зов се изчерпа с думите " Ваксинирайте се ", а с цел да подсилят пърформанса и пиара, Кацаров ги подкани да се заловен за ръце в символ на единство. Това на фона на големия растеж новозаразени, умряли, цялостни лечебни заведения и изчезнали кревати в интензивните отделения, изглеждаше неуместно. Кацаров даже отнесе и рецензия за избора да популяризира имунизацията с неуместни фотоси във фейсбук и бе свикан да уволни целия си пиар екип.
свързани новини41033преди 11 часа
Ето и част от мненията:

Георги Харизанов, политически анализатор

Ма глей какъв дъжд докарахте с тия танци бе, през вчерашния ден си измих колата дейба!

Младен Маринов, ГЕРБ

Министерството на здравеопазването, ръководено от Стойчо Кацаров, още веднъж не предложи съответни ограничения и решения за преодоляване на здравната злополука. Служебният министър за следващ път направи констатации за тежката обстановка. Като непряк наблюдаващ на протичащото се с пандемията. Кацаров, по този начин и не разбра, че хората не желаят от него да им изяснява какъв брой е сериозна здравната рецесия (те я виждат и усещат на личния си гръб). Българските жители чакат от здравния министър да предприеме съответните управнически решения!

Веселин Марешки, водач на партия Воля

Споделям паниката на един почитан български доктор! Управляващите докараха България до НАЦИОНАЛНО БЕДСТВИЕ! Смъртта на стотици всеки ден, заразяването на няколко хиляди всеки ден не ги вълнува! Обикалят страната, събират хора в условия на такава тежка пандемия, единствено и единствено да излъжат още някой за изборите. Това е единственото, което ги вълнува- власт! Не им пука, че има към този момент толкоз почернени фамилии, че лекарите са на ръба, че оплескаха всичко, тъй като не знаят какво да вършат, не им пука, че губите работата си, че губите компаниите си, че приходите на милиони българи се сринаха, че децата са тотално комплицирани от безредните им ограничения в образованието... Да не преставам ли?! Това малко ли е?! Вместо да си подадат оставката незабавно, те драпат за още един мандат ПОЗОР! ОСТАВКА! ПРОДАЖНИЦИ! ЗАТВОР!

Красен Кралев, ГЕРБ

6007 новозаразени 310 умряли от коронавирус, 8030 са в лечебни заведения 90% от тях са неимунизирани. Правителството на Румен Радев се провали с имунизацията на популацията. Пагубно е, че не признават неуспеха си и не престават да постановат сбърканите си ограничения, които водят до гибелта на стотици българи всеки ден. Вълната ще се повишава още и страшното занапред следва. Следващите три седмици ще са най-тежките и ще костват стотици животи. Има потребност от налагане на незабавни ограничения за справяне с коронавирус рецесията: Незабавна оставка на Стойчо Кацаров и на Румен Радев! На България й трябват смели ограничения и решителни дейности!

Никола Николов, ГЕРБ

Когато здравният министър се опасява да предприеме съответни ограничения, стартира да се държи несъответстващо. Със заклинания обаче пандемия не се бори. Трябва увереност и воля - не боязън от непопулярните ограничения, сакън да не свалим рейтинга на Румен Радев.

Тома Биков, ГЕРБ

Надявам се, че тези, които имаха забележки към униформата на проф. Мутафчийски, ще бъдат задоволени от паневритмията на Кацаров.











Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР