След Casa Mia - един комплекс от ново поколение, който

...
След Casa Mia - един комплекс от ново поколение, който
Коментари Харесай

Casa Moderna - 200 жилища сред зелени градини и водни огледа...

След Casa Mia - един комплекс от ново потомство, който разви преимуществата на квартал „ Остромила” като локация, започва Casa Moderna.

Както подсказва името му, планът залага на модерното лъчение - като визия и материали. Зад реализацията му стои капиталовата компания „ Ахат Девелопмент” ООД, която приключи сполучливо Casa Mia - жилища и къщи от градски вид в Пловдив, и морското украшение Primea Beach Villas - на брега на гр. Царево.



„ Първите 30 дни от новата ни инвестиция са сполучливи. На 10 януари т. година направихме първа копка на обекта, в който строителството е поверено на две компании, които са основни реализатори. В момента на терен работят стремително повече от 140 души, които извършват грубия строеж”, описа за „ Марица” Кирил Йовнoв.

Изцяло са приключени изкопните действия,

положен е подложен бетон на 100% и са построени фундаментите плочи на всички секции, прецизират вложителите за „ Марица”. „ До септември 2022 година чакаме да вземем Акт 14, а ползата към жилищата ни е впечатляващ - към този момент са продадени повече от 50% от жилищата, включени в първия стадий на комплекса. Продажбите в „ Сasa Moderna “ започват от 800 евро/кв.м с Данък добавена стойност “, добавя Йовнoв. „ Casa Moderna “ има упоритостта да

да притегля купувачи за лично прилагане.



Този клиент е по-взискателен и търси качествената среда, което значи по-просторни и светли жилища - с гледки към планината, реката, близкия парк. Така че желано остава новото строителство. Друг значим миг е да се избира вложител с добър имидж. Инвеститорът в Casa Moderna - компания „ Ахат Девелопмент”, има сериозен опит в жилищното строителство. През годините компанията се разви напълно в строителството на първокласни жилищни комплекси от затворен вид. Casa Moderna съставлява

самобитна комбинация от две П-образни структури.

Жилищният комплекс е плануван върху повърхност от 16 000 кв.м и ще бъде издигнат в синхрон с модерните високотехнологични трендове в избора на материали и технологии, като: Wienerberger, Aluplast ​- немска дограма, Baumit - фасадна топлоизолация, Techpro ​- асансьори, Hörmann ​- гаражни порти, Semmelrock -настилки, елинсталации от Legrand.



В „ Casa Moderna “ са планувани общо 208 жилища: едноспални, двуспални и триспални. Комплексът разполага с 10 жилищни секции общо - по 5 за всяка от постройките. Между тях са развити пешеходни алеи и улици за колите. Вертикалната връзка е решена посредством асансьори, по един във всяка постройка и един общ за комплекса, свързващ дворното пространство с подземния паркинг. Проектиран е с един под земята и 4 надземни етажа.

За повече информация:

www.casamoderna.bg

+359 897 777 007
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР