След броени дни ще стартира груповата фаза на най-силния европейски

...
След броени дни ще стартира груповата фаза на най-силния европейски
Коментари Харесай

Иниго Мартинес: Основната цел на Барса е триумф в Шампионската лига

След броени дни ще започва груповата фаза на най-силния европейски клубен шампионат. Много тимове сигурно са „ хвърлили око “ към трофея в Шампионската Лига, а Манчестър Сити ще опита да отбрани оценката от предишния сезон.

Барселона постоянно е измежду отборите, които е съществено спряган за най-престижната европейска клубна купа, а в този момент обстановката не е по-различна. Едно от новите попълнения в състава на „ каталунците “ Иниго Мартинес признава, че тъкмо това е основната цел пред него и съотборниците му.

„ Знаем, че към момента формалните мачове в Европа не са почнали, само че съм сигурен, че всички ги чакаме с неспокойствие. Да бъда част от най-великия европейски клубен шампионат е  извънредно особено за мен и искам да реализираме нещо значимо в конкуренцията. Смятам, че нашата цел би трябвало да бъде успех в Шампионска лига, тъй като разполагаме с всичко належащо, с цел да го създадем. Треньорът не е разговарял с нас още за мачовете ни в шампионата, и това е обикновено, защото към този момент играем единствено в Ла Лига, само че това напълно скоро ще се промени. Ние ще опитаме да спечелим всяко едно съревнование, в което участваме, само че мисля, че всеки футболист мечтае от дете да се поздрави с купата в най-силната европейска клубна конкуренция на остарелия континент. Искам да стана част от отбора на Барселона, който печели Шампионска лига и прелестно съзнавам, какъв брой мъчно ще бъде това, само че когато сме дружно и се борим до дъно, всичко е допустимо “, сподели Мартинес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР