След близо 2-месечни провали на терена, Мауридес отново се завърна

...
След близо 2-месечни провали на терена, Мауридес отново се завърна
Коментари Харесай

Жената на Мауридес му изсмукала силите

След близо 2-месечни провали на терена, Мауридес още веднъж се завърна с гръм и тропот. „ Машината ” отбелязва гол след гол за „ Червените ”, откогато жена му Габи си потегли за Бразилия, научи HotArena.

Тъмнокосото прелъщение провокира същински възторг на стадионите и измежду почитателите на Мауридес в София. Но в това време по този начин съумя да разсее футболиста с провокативните си селфита в обществените мрежи, че той даже загуби ролята си на титуляр в тима.

Последните два месеца почитателите на „ Звяра ” напряко се бяха отчаяли от него. Много от тях си пожелаваха горещата Габи да се върне в родната Бразилия, единствено и единствено футболистът още веднъж да се концентрира върху играта си.

В последна сметка желанието им се сбъдна. Мауридес разкри, че Габи се връща в родината им, защото щерка им не понася добре българския климат и боледува постоянно.
Затова двамата взели решение тя да се върне с детето в Рио, до момента в който той пори родните игрища в мраз и дъжд.

Палавата бразилка съумя да впечатли поддръжниците на „ алените ”, само че доста от тях са безапелационни, че тя е отговорна за слабата игра на мъжа си.
„ И аз да бях на негово място, щях единствено да въвеждам ”, пишат ентусиасти, след следващата издънка на Мауридес поради провокациите на Габи, написа " България дне с ".

Въпреки че нападателят до последно отхвърляше повода за сушата, в последна сметка се видя истината. Мауридес обаче е извънредно признателен на брачната половинка си, защото единствено поради нея се върнал на терена след тежка травма.

След случай преди години той бил подготвен да се откаже от футбола, само че Габи била тази, която му върнала вярата в себе си.

„ Тези 13 месеца бяха най-тежките в кариерата ми. Бях подготвен да захвърля всичко. Ако не беше жена ми, в този момент нямаше да съм футболист. Огромно благодаря за всичко, което направи тогава за мен ”, споделя още той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР