Ето, че отново дойде това време от годината, в което

...
Ето, че отново дойде това време от годината, в което
Коментари Харесай

5 тенденции в банските костюми за лято 2024

Ето, че още веднъж пристигна това време от годината, в което броим дните до морската си отмора през лятото. Но запълването на отпускарския график ни подсказва и за още нещо, а точно, че ни е нужно свежо попълнение в летния дрешник, с което да разнообразим и да пренесем малко от стилните трендове на плажа.
 5 фешън трендове за лятото, за които да намерим място в дрешника
5 фешън трендове за лятото, за които да намерим място в дрешника

За горещи нощи и дни

Имаме поради тъкмо банските костюми, несъмнено. А настоящите за лято 2024 модели в огромна степен отразяват трендовете в облеклото от миналите месеци. Сред тях са стилът, " тихият разкош " и " кокетката ".
 Мафиотска брачна половинка или #mobwife жанр на обличане - за какво тази наклонност стана толкоз известна
Защо стилът " Мафиотска брачна половинка " е толкоз известен

Ето кои са главните й " съставки "

Но с цел да не издаваме всичко през цялото време, започваме по ред с 5-те трендове в банските костюми за лято 2024 година, които са подбрали от InStyle.

Леопардов принт

Според някои леопардовият принт е класика, по-подходяща за есенния и зимния сезон, а не толкоз за плажа. Но " възраждането " му тази година го прави един от наложителните за това лято.

Целият бански с леопардов принт постоянно е елементарен вид, само че в случай че изберем подобен в две елементи, можем да придадем по-ретро визия с долнище с висока талия.

Металик

Слънчевите месеци са най-подходящото време да носим металически модели, без значение дали са в топли или студени тонове. Златното обаче улавя светлината и акцентира идеално хубавия тен на кожата.

И в случай че желаеме напълно да следваме трендовете, можем да заложим на по-меки златни металически нюанси, които са тъкмо в сходство с по-минималистичния стил в облеклата, на който залагат дизайнерите.

Ретро от 90-те

Каролин Бесет-Кенеди е фешън ентусиазъм и до през днешния ден. А трендовете в банските костюми за тази година ни препращат към нейния емблематичен минималистичен жанр от 90-те години.

Няма да сбъркаме със семпли черно-бели елементи, геометрични елементи и типичен силуети. Актуални са долнищата, високо изрязани на бедрата, и спортните горнища.

Бански с гол тил

През лято 2024 година можем да бъдем по-смели с целия бански, като изберем подобен с гол тил. Характерното за него е, че гърбът е ниско изрязан, а също така можем да опитвам и с кройката, и с цвета.

Въпреки че класическият контур постоянно ще е на мода, наклонността тази година повелява повече независимост и въображение.
 10-те най-актуални чанти за лято 2024
10-те най-актуални чанти за лято 2024

За съвършен свършек на всеки тоалет

Кокетка

За миналата година стилните трендове натъртват на повече женственост. Акценти като точки, карета, цветчета, къдрички са също настоящи и при банските за това лято.

Допълнителен детайл на шеговитост придават и падналите плещи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР