След безпрецедентното първо заседание на парламента и новите политически скандали

...
След безпрецедентното първо заседание на парламента и новите политически скандали
Коментари Харесай

Кирил Петков: Татко ми каза, че се върнахме обратно в 90-те, играта с прехода се превъртя

След невижданото първо съвещание на Народното събрание и новите политически кавги от последните часове, съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” и някогашен министър председател на страната Кирил Петков гостува в „ Интервюто в Новините на NOVA ”.

 

„ Времето на прехода се върна ”, разяснява той и добави, че не е очаквал точно Корнелия Нинова да разгласи номинацията на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание. „ Ние не чакахме от Корнелия Нинова да поддържа толкоз непосредствено претендента на ГЕРБ, дружно с Движение за права и свободи ”, не скри експремиерът. По думите му той изискал отмора, само че Вежди Рашидов не се е съобразил с това, тъй като ГЕРБ и Движение за права и свободи са му давали знаци да не афишира пауза.

 

Аз излязох през днешния ден от Народното събрание и приказвах с моите родители. Те споделиха: „ Съжаляваме, само че това, което се случи, е, че играта с прехода се превъртя. Ние се върнахме назад в 90-те ”, показа още Петков.

 

Според съпредседателя на Политическа партия през днешния ден четирите партии, избрали Рашидов, са посочили съгласуваност между тях и това би могло да предопредели ориста на първия изследователски мандат. 

 

Кирил Петков беше безапелационен, че „ Продължаваме Промяната ” имат 16 целта, които ще поддържат, без значение кой ги предложи в Народното събрание.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР