След бързата бременност на Златка Райкова от новата ѝ половинка

...
След бързата бременност на Златка Райкова от новата ѝ половинка
Коментари Харесай

След Златка Райкова: Вижте задава ли се бебе и при Благой и ...

След бързата бременност на Златка Райкова от новата ѝ половинка всички се питат дали някогашният ѝ няма да последва образеца ѝ, като направи бебе номер 5 на младата си жена

Наскоро се появиха клюки, че Благо и Полина чакат бебе, само че истината е, че за момента те се любуват на брака си, само че без да бързат с децата. Двамата ги желаят и сигурно ще се появят, само че не на този стадий, настояват близки от обкръжението им. След толкоз доста деца от разнообразни дами, Благой очевидно е решил да се кротне, въпреки че в случай че връзките му с Поли останат трайни повече от две години, то обезателно ще се наложи да намерения и по този въпрос, разясняват в средите.

От известно време насам Благой Георгиев е очевидно измършавял. Той постоянно споделя в Инстаграм, че е почнал интензивно с тренировките. Всички допуснаха, че Полина е поставила някогашната футболна звезда на режим, само че истината се оказа много по-различна.

Джизъса неслучайно носи този паметен прякор. Освен религиозните татуси, Благо спазпа прецизно коледните пости, които не са по никакъв начин леки. Георгиев показа, че към този момент 35 дни е на пости, а това несъмнено се е отразило на тежестта му. Е, някои хора напълняват по време на пости, тъй като натъртват на въглехидратите. Джизъса обаче се стопи за този интервал, само че има нещо значимо – той спортува много, което балансира приема на въглехидрати, написа " Лупа ".

Благо сигурно не употребява и алкохол, което в допълнение почиства тялото, само че всички се питат дали се е отказал и от интимности. Младата брачна половинка на Джизъса сигурно има свои си потребности, които всеки чака, че Благо обслужва, в това число в секса. Строгите пости изключват плътските удоволствия, само че има ли въздържание… тук мъчно може да се каже.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР