След 8-часово заседание, късно снощи Окръжният съд в Пловдив реши

...
След 8-часово заседание, късно снощи Окръжният съд в Пловдив реши
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста шефа на Трето РПУ в Пловдив

След 8-часово съвещание, късно нощес Окръжният съд в Пловдив реши да остави за непрекъснато в ареста шефа на Трето районно ръководство - Самуил Хаджиев, служителят на реда Атанас Качаков и другите двама цивилни.
Мотивът на съда за налагането на най-тежката мярка е високата степен на социална заплаха. Магистратите одобриха, че е налице обосновано съмнение, че четиримата са взели участие във всички закононарушения, за които са упрекнати. Според правосъдния състав все още не е налице такова само за присъединяване на Хаджиев и Качаков в опита за кражба от склада в село Болярци.
Полицейският шеф е упрекнат в три закононарушения - опит за кражба на половин звук здравна марихуана, напън върху зависещ да извърши закононарушение по работа и за държане на 50 бойни патрона в джипа си в нарушаване на разпоредбите.
Делото против четиримата се гледаше при закрити врата. Съдът го засекрети, защото при следствието са употребявани Специални разследващи средства. Решението на съда не е дефинитивно и юристите на четиримата арестувани обявиха, че ще апелират.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР