След 3 седмици извънредно положение, равносметката показва – нараснала безработица.

...
След 3 седмици извънредно положение, равносметката показва – нараснала безработица.
Коментари Харесай

Възраждане: Край на извънредното положение – веднага!

След 3 седмици изключително състояние, равносметката демонстрира – повишена безработица. Отварят се нови пунктове на бюрата по труда, с цел да могат да обезпечат опция за регистрация на новите безработни жители. Към момента българските ръководещи не дават точна информация за мащаба на безработицата, само че за всеки мислещ човек е ясно, че той е голям. Това се показва в позиция на партия " Възраждане ".

Липсата на съответни стопански ограничения към служащи и бизнесмени докара до доубиване на остатъците от българската стопанска система. Хиляди български фамилии са изправени пред страха от недостиг и незнайно финансово бъдеще. Българското държавно управление, в партньорство с щаба за битка с епидемията, ни споделя всекидневно броя на заболелите и умрелите от COVID-19. Описва ни апокалиптични картини, с цел да отбрани приложените от него ограничения.

Никой не ни споделя обаче какъв брой са случаите на хора, умряли от инфаркт и инсулт от началото на изключителното състояние в следствие от създаваната от самите ръководещи и техните медии суматоха. С какъв брой са се повишили случаите на домашно принуждение в резултат на повишеното напрежение в българското семейство? Колко готови са нашите учители като запас, с цел да водят дигитално-обучителния развой? Как са подкрепени те? Колко съответно усвоен е образователният материал, който се преподава в домашна конюнктура, до момента в който в един дом се съвместява домакински офис и образователна стая?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР