След 3 изключително вълнуващи дни, 15 страхотни концерта, хиляди щастливи

...
След 3 изключително вълнуващи дни, 15 страхотни концерта, хиляди щастливи
Коментари Харесай

Sofia Live Festival приключи успешно


След 3 извънредно вълнуващи дни, 15 страхотни концерта, хиляди щастливи хора и същински фестивален дух, завърши третото издание на. 

Въпреки динамичните метеорологични условия, можем самоуверено, усмихнато и на всеослушание да кажем, че тазгодишното издание завърши сполучливо и ще остави мощен отпечатък в сърцата на хората, които споделиха тази незабравима фестивална страст с нас.

Първият ден мина под жаркото слънце и музиката на страхотните Love’n’Joy, демонски яките Me and My Devil, твърдото гръцко наличие на 1000mods и приключи със супер зареждащите сетове на UNKLE, KiNK и Rachel Row.

В събота слушахме за първи път онлайн феноменалния Benny Sings, който донесе слънчевото въодушевление в по-мрачния и дъждовен ден, и подлуди от танци всички присъстващи. Преди него се изявиха дебютиращото дуо Woomb, ексцентричната украинка Alina Pash и българската индъстриъл тайфа NOCKTERN. Дръм енд бейс легендата Roni Size и родното музикално дуо 1000 names закриха уместно втората фестивална вечер.

Кулминацията беше през вчерашния ден (неделя), когато за първи път на родна сцена се качи соул и трип-хоп величието Chet Faker, който неизбежно заплени присъстващите с безкомпромисното си осъществяване. Със своята харизма и неповторим жанр, Chet Faker впечатли хилядите меломани пристигнали да чуят неповторимия му глас и вдъхновяваща музика, и закри фестивала зашеметяващо. 

Не останаха в сянката и артистите, които се качиха преди него на сцената. Младата певица Vianne се отличи със своя автентичен гений, а супер впечатляващият Bulgarian Cartrader (BCT), който се качва за първи път за на родна сцена, се раздаде оптимално и завладя публиката с неповторимата си сила. Неповторимият Wax Tailor пък сътвори същинска магия на сцената, предизвиквайки възхищението на публиката.

Благодарим на всички присъстващи за безпределното доверие, за настроението и усмивките, които донесохте на фестивала, и с които способстваха за цветността на.

Огромната премия за екипа ни беше точно щастливата атмосфера, която направихте ВИЕ, почитателите на прелестната музика, за която се бяхме погрижили ние, канейки всички тези превъзходни актьори.

Благодарим и на всички медийни сътрудници, които още веднъж безапелационно ни поддържаха, както и на сътрудниците ни Go Guide, Converse и Merlin`s Vitamin Aqua.
Фестивалът е част от " Календар на културните събития на Столична община " 2023г. и се организира с финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура " / National Culture Fund, Bulgaria.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР