След 25 години от премиерата си, филмът Матрицата не само

...
След 25 години от премиерата си, филмът Матрицата не само
Коментари Харесай

4 урока по стил от „Матрицата“, които са актуални и днес

След 25 години от премиерата си, филмът " Матрицата " освен резервира своята статус на паметно произведение на седмото изкуство, само че и продължава да бъде източник на неизчерпаемо ентусиазъм за фешън начин на живот. Неговият дългогодишен въздействие върху стила се демонстрира в непреходната прелест на черния цвят, който господства в дрешника на всеки същински обожател на кино лентата.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Matrix Resurrections (@thematrixmovie)

 

 Черното - Винаги на Върха на Стила

Черното в никакъв случай не излиза от мода. Този цвят е знак на грациозност и повсеместност. Независимо дали сте на разходка в парка, на работа или на празненство, черната визия е постоянно е винаги моден избор. 

Слънчевите очила - всичко наподобява по-готино

Вторият урок е във властта на слънчевите очила. Както героите в " Матрицата " са се пробвали да разгадаят истината зад действителността, по този начин и слънчевите очила придават мистериозен и моден тип на всеки тоалет.

Дължината - трагичната визия 

Третият урок ни насочва към трагичния резултат на дългите облекла. От палта до рокли, в " Матрицата " дължината постоянно е деликатно подбрана, придавайки на героите изисканост и мистичност. В днешния свят, дългите жилетки, палта и панталони основават визия, която не оставя никого безучастен.

Кожените елементи - постоянно в наклонност

Последният урок на жанр идва с кожените елементи. В " Матрицата " кожата е знак на протеста и мощ. Кожени якета, клинове и панталони са наложителна част от дрешника, които изпъкват и акцентират характерността ви, въодушевени от този героичен филм.

  " Матрицата " не просто е филм, а стилов пътеводител, което пресича годините с безукорен усет. Приемайки тези уроци по жанр, съчетани с модерните трендове, вие създавате несравнен начин на живот, в който стилът от " Матрицата " влиза в нова епоха, продължавайки да влияе и въодушевява стиловете на хората.

Погледнете и в изложба няколко черни находки, които сме селектирали за вас!

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР