След 20 години едни от най-добрите ни състезатели по мотоциклетизъм

...
След 20 години едни от най-добрите ни състезатели по мотоциклетизъм
Коментари Харесай

След 20 години Мартин Чой и Александър Тодоров отново заедно на среща с медиите



След 20 години едни от най-хубавите ни състезатели по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой и Александър Тодоров още веднъж застанаха един до друг ….пред медиите. Двамата участваха в конференция преди трития и четвъртия кръг от националния шампионат по мотоциклетизъм на писта.

„ Няма да ни стигне времето с цел да кажем какво се промени в нас за тези години. Всичко е тъкмо, щом сме на пистата и на конференция. Това е най-добре “, показа Александър Тодоров.
„ Между нас и в нас нищо не се е трансформирало. Това, обаче е може би единствено в наши ум, което е хубаво…..но, сериозно…аз съм доста щастлив, че след толкоз време със Сашо отново сме дружно. Той е един потвърден играч. Видяхме неговите качества в първите два кръга. Пожелавам му триумф. Късмет и за мен “, добави Мартин Чой.



„ Според мен след 20 години конкуренцията не се е надградила. Не желая да обидя никого, само че тя е останала на равнището отпреди 15 години. Не може аз 10 години да не съм се качвал на мотоциклет…..карам от време на време, събират ми се 5 карания за последните 2-3 години, а те не са спирали. Искам да си карам за кеф. Нищо не пъдя. Искам да се развличам. Искам да повеждам фамилията си на надпревари и дребния с цел да види защо иде тирада. Не желая да го запаля по този спорт, тъй като не мога да устоя да го виждам “, добави единственият българин опитал да се състезава в международния шампионат по мотоциклетизъм на писта – Motogp.

„ По отношение на конкуренцията – към този момент 20 години ми се заканват, което е хубаво. Всеки един от нас, които отиде на съревнование желае да стане първи. Победителят е единствено един. И съм благополучен, че този победител съм аз. Продължавам да давам всичко от себе си. Подготвям се, по този начин както и преди 20 години. Поддържам добра форма. Ще им е много мъчно на тези, които ми се заканват. Сашо скромничи. Всички знаем какъв играч е той и на какво равнище е. това при такива състезатели не се не помни. Въпреки, че не е карал толкоз доста време, неговото равнище е доста по-различно от равнището на другите състезатели. Не всичко е въпрос на пари. Преди 20 години ние не сме имали никакви пари. Лично съм пътувал от София до Плевен на ход с едни гуми и съм побеждавал. Това не е критерии “, показа още носителят на 26 трофеи в пистовия шампионат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР