След 13 години в почти пълно мълчание и под попечителство,

...
След 13 години в почти пълно мълчание и под попечителство,
Коментари Харесай

Бритни: Затворник съм, не ми позволяват да имам дете

След 13 години в съвсем цялостно безмълвие и под настойничество, което управлява живота и парите й, певицата Бритни Спиърс разпалено съобщи пред арбитър, че желае да се постави завършек на " оскърбителния " контрол над нея. 

Певицата подаде молба в съда в Лос Анджелис татко ѝ Джейми Спиърс да не бъде назначен още веднъж за неин настойник, а вместо него тази роля да бъде поверена на мениджъра ѝ Джоди Монтгомъри. Това е първата поява в правосъдна зала на 39-годишната поп певица в последните две години. През 2019 година тя свидетелства на закрито съвещание, напомня Би Би Си.

В сряда Бритни се включи онлайн и обвиняванията, които изрече, раздрусаха обществените медии. Певицата съобщи, че се усеща като пандизчия, а човешките й права са мощно лимитирани. Тя се оплака, че не ѝ е разрешено даже да взима никакви решения за своя живот, в това число не може да се омъжи за приятеля си Сам Ашгари и да роди дете. Спиърс разказа, че има сложена противозачатъчна серпантина и даже не ѝ се разрешава да отиде в болница и да я премахне по лична воля, с цел да стане още веднъж майка. Освен това тя е била принуждавана от татко си и други съпопечители да приема медикамент с литий, от който се е чувствала упоена и даже не е можела да приказва. 

" Не съм тук, с цел да бъда нечий плебей! Последният път, когато говорих пред вас, останах неразбрана. Надявам се, че в този момент ще чуете думите ми и ще разберете, че това настойничество ми нанася повече вреди, отколото изгоди ", моли певицата към правосъдните управляващи. " Заслужавам да имам собствен живот ", сподели 39-годишната певица. Тя говореше бързо, речта ѝ продължи повече от 20 минути и тя бе изслушана от родителите си, фенове и публицисти в стрийминг онлайн.

Много от детайлностите, които Спиърс разкри, бяха зорко защитавани в загадка от съда години наред. Адвокатката на един от съпопечителите изиска стенограмата от правосъдното съвещание да бъде засекретена, в случай че разкрива персонална здравна информация, само че Бритни настоя показанията ѝ да бъдат обществени. Съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Бренда Пени благодари на певицата за " смелите " ѝ изказвания, само че не издаде решение по случая. Очаква се то да бъде предшествано от дълъг развой.

Джейми Спиърс беше избран за попечител на щерка си през 2008 година поради проблемите на певицата с психичното ѝ здраве. Той ръководи изцяло нейните финанси, които възлизат на към 80 млн. $, както и кариерата на Бритни.

Изказването на поп певицата стана тренд в Туитър и движението #FreeBritney отново набра скорост. Фенове на Бритни Спиърс излязоха на митинг пред правосъдната зала в Лос Анджелис, както и в няколко американски града.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР