След 12 години подготовка и отлагане най-после ще започнат снимките

...
След 12 години подготовка и отлагане най-после ще започнат снимките
Коментари Харесай

Снимат Червената Соня в България

След 12 години подготовка и отсрочване най-сетне ще стартират фотосите на новия вид на хитовата лента от 80-те години Червената Соня, в която тогава участваха Бригите Нилсен и Арнолд Шварценегер.

Главната роля в този момент евентуално ще бъде поверена на Хана Джон-Кеймън. От екипа на Ню Бояна оповестиха, че ролята няма да се извършва от доста известно име, тъй като ще са нужни по-специални умения - ще има доста бойни подиуми и езда. Поддържащите функции обаче ще са поверени на известни артисти, които следва да дойдат в София.

От предходната година Ню Бояна работи към този момент и с Дисни. Тук бе снимана и лентата Принцесата, която следва да се появи на огромния екран през идващите месеци. Главната роля се играе от Джоуи Кинг. В момента на територията на филмовия център се построява и фон на европейска улица.

Тя се прави по този начин, че единствено със промяната на дребни елементи да наподобява, все едно е във Франция или Испания. Декорът се основава, защото към този момент има много запитвания за снимане на филми у нас от Германия, Франция и Испания.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР