Славия завърши на шесто място редовния сезон в Първа лига.

...
Славия завърши на шесто място редовния сезон в Първа лига.
Коментари Харесай

Поражение остави “белите” шести преди решителната част от сезона

Славия приключи на шесто място постоянния сезон в Първа лига.

В дуел от 26-ия кръг от шампионата славистите изгубиха трагично с 1:2 като посетители против Ботев (Враца). Дебют за “белите ” в тази среща направи вратарят Николай Кръстев, притеглен през февруари.

В десетата минута Юлиан Ненов шутира към вратата на Славия, само че топката се отби в напречната греда. Възпитаниците на Златомир Загорчич отвърнаха с изострен удар на Иван Минчев.

В 20-ата минута Тони Тасев беше изведен самичък по крилото, само че не съумя да подаде към собствен съотборник в наказателното поле. При ответната контра за врачани Красимир Тодоров изведе Ненов, той би по диагонала, откривайки резултата.

До почивката Славия не можа да заплаши съществено вратата на Ботев, а началните минути на втората част бяха равностойни. В 64-ата минута ножичен удар на Йоан Бауренски мина над вратата.

Пет минути по-късно Кристиян Добрев центрира от корнер и Гьоко Зайков означи първия си гол за “белите ”, разписвайки се от близко за 1:1.

Последваха мощни минути за славистите, само че удари на Борислав Цонев не откриха задачата.

В шестата минута от спомагателното време Юлиан Ненов би от фуал, топката се удари в стената, и попадна във Виктор Василев, който с шут от придвижване и благодарение на гредата означи за крайното 2:1.

През идната седмица славистите посрещат носителя на трофея от предишния сезон ЦСКА-София в първи полуфинален мач в шампионата за купата на страната. В дебютния кръг от плейофите “белите ” ще играят като посетители против първенеца Лудогорец.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР