Славия победи като гост Левски с 2:1 в предпоследния мач

...
Славия победи като гост Левски с 2:1 в предпоследния мач
Коментари Харесай

"Левски" се отърва със загуба само с 1:2 от "Славия"

" Славия " победи като посетител " Левски " с 2:1 в предпоследния мач от 23-ия кръг на футболното състезание, откакто тотално надигра съперника и можеше да означи най-малко два пъти повече голове. Но и двете попадения на Ивайло Димитров стигнаха против напълно обърканите " сини " домакини, които оставиха общо 5 пъти играчи на съперника на чисти стрелкови позиции. 

А на ст. " Георги Аспарухов " бяха пристигнали повече от 10 000 почитатели на тима, които чакаха първи триумф напролет.

За " Левски " се разписа Найджъл Робърта, за който това бе девети гол в шампионата. Домакините доиграха мача с 10 души, откакто в 88-ата мин. Дени Алар изрита падналия на земята Янис Карабельов.

Така и в третия си мач от пролетния дял на шампионата " Левски " не съумя да завоюва победа (след 0:0 с " ЦСКА-София " и 2:2 с " Черно море " ). При това " сините " можеха при победа да се откъснат пред прките си противници в челото на таблицата - " ЦСКА-София " и " Локомотив " (Пд), които през вчерашния ден също изгубиха дуелите си от кръга.

" Левски " остана с 45 т. и още веднъж е втори във краткотрайното класиране , до момента в който " Славия " мина пред " Берое " на петото място с актив от 39 т.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР