Славия нанесе шеста загуба на Ботев (Пд) за сезона. Белите

...
Славия нанесе шеста загуба на Ботев (Пд) за сезона. Белите
Коментари Харесай

Треньорът на "Ботев" е пред уволнение след нов провал

" Славия " нанесе шеста загуба на " Ботев " (Пд) за сезона. " Белите " завоюваха с 1:0 гостуването си в Коматево и това сложи под въпрос бъдещето на треньора на пловдивчани Желко Петрович. 

" Славия " поведе в 25-ата минута посредством Славчо Шоколаров, а от 44-ата мин. игра с човек по-малко, откакто Димитър Велковски бе изпъден. Дори и числовото предимство не оказа помощ на " Ботев ". Чисти положения пропуснаха хърватинът Марко Перван и бразилецът Фернандо Виана.

От " Ботев " имаха и искания към основния рефер Никола Попов за незачетен гол в 41-ата мин. Тогава националът Кристиан Димитров насочи удар с глава, топката се отби от дясната греда и мина голлинията, само че сигнал за попадение не последва. " Това е българският футбол... За страничния съдия беше елементарно да види, че топката е във вратата... Ако би трябвало да бъда почтен, ние нямаме футболисти на пейката, които могат да създадат разликата... Ако управлението на клуба реши, че аз не съм точният човек, те могат да решат да ме махнат и да сложат нов човек. Дайте ми късмет, доверие, тъй като футболистите харесват по какъв начин работя. В положително отношение съм с всички. Те желаят да продължат това, което вършим ", разяснява Петрович. Публиката обаче показа, че към този момент не търпи извинения. Викове " Всички вън! " прозвучаха в края на мача.

Треньорът на " Славия " Златомир Загорчич пък с половин уста призна, че е имало гол за " Ботев ". Той разкритикува остро и Велковски. " Вкарахме гол, само че след това една нелепост. От един и същи човек се получава, би трябвало да помислим какво да вършим... Възможно е да е предходна топката при анулирания гол на " Ботев ", само че по малкия екран е по-лесно да се види ", сподели той.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР