Славия е временно на първото място в класирането на елитното

...
Славия е временно на първото място в класирането на елитното
Коментари Харесай

Славия оглави класирането след драма срещу ЦСКА 1948

Славия е краткотрайно на първото място в класирането на елитното ни футболно състезание, откакто в мач от 6-тия кръг победи трагично с 2:1 вкъщи ЦСКА 1948. И двата гола за „ белите “ осъществя Радослав Кирилов, в това число от дузпа в 97-та минута. 

Кирилов даде задатък за отбора си в края на първото полувреме, когато засече хубаво центриране на Андреа Христов от дясното крило. В началото на второто полувреме гостите изравниха с прелестно осъществяване на Георги Ангелов от близо 25 метра.

В добавеното време на срещата Ерол Дост бе спънат в наказателното поле на „ алените “, а Радослав Кирилов невъзмутимо осъществя отсъдената дузпа.

С този триумф Славия най-малко краткотрайно е на върха в класирането с 13 точки, с две повече от втория Черно море, който в неделя посреща ЦСКА София. ЦСКА 1948 е на последното място в класирането с 1 точка.

“Не влязохме добре в мача. Има някакво терзание при футболистите. За наш шанс успяхме да вкараме гол през първото полувреме. Искаме да играем много по-красиво. С човек повече най-после получихме гол, а такава неточност е неприемлива. Иска ми се да имаме повече самочувствие. Събрахме 13 точки в шест мача и се надявам футболистите да мислят по друг метод. Има още доста мачове да се изиграят. Трябва да си повярваме, с цел да можем да създадем освен това ”, сподели треньорът на Славия Златомир Загорчич.

Наставникът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев подаде оставка след загубата. " Не знам какво да кажа. Всеки мач би трябвало да се оправяме в придвижване с картони, травми. Не можем да използваме цялата група. Мога да поздравя момчетата за характера. Всички сме отговорни за тази загуба. Подавам си оставката, допускам, че управлението ще я одобри. Аз съм отговорен. Мисля, че няма по какъв начин да трансформира решението си ", съобщи Миндев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР