Славия, чрез своята пресслужба, отговори на нападките на гръцкия сайт

...
Славия, чрез своята пресслужба, отговори на нападките на гръцкия сайт
Коментари Харесай

Славия се ядоса на гръцки журналист, белите му обясниха за Стергиакис

Славия, посредством своята пресслужба, отговори на нападките на гръцкия уебсайт gavros.gr, който остро нападна стража на белите Антонис Стергиакис. Повод за публикацията бе провалянето на младежкия народен тим на южната ни съсседка с 0:5 от Хърватия. Стергиакис нямаше виновност за нито едно от петте попадения, само че все пак отнесе съществено количество рецензии.

" Репортерът Манолис Гавиотис, оповестил се за анализатор, е прочут в Гърция критик на футбола, прочут и с това, че неотдавна в уеб страницата му gavros.gr тържествено означиха неговия " репортерски празник " - като кореспондент бил отразил 25 мача. Никак не са малко, отлично! Преди тъкмо месец този ценител, отново в същия уебсайт, погна самия Лионел Меси и го унищожи, че " Байерн " разгроми " Барса " с 8:2, тъй като "...Меси нищо не игра... ".Сега подхвана Стергиакис и го разгласи за най-виновен за 0:5 на гръцките младежи против Хърватия. Най-виновен, тъй като бил вратар на...предпоследния в българското състезание Славия, не желал да подпише с Олимпиакос и така нататък и тъй наречените, ах, този никакъв вратар Антониос Стергиакис...
Маноле, Маноле, не четеш, а бързаш да пишеш. Само подсещаме на такива като Манолис. Да знаят и те, че когато Стергиакис пристигна в Славия на 16 години от трета Солунска махала не можеше с две ръце да пипне гредата над него. Именно треньорите на Славия, а не на Олимпиакос, го научиха да лови топката, да скача и да я боксира, а не да се боксира с нападателите на съперника, научиха го да отбива, да се пласира и да хваща дузпи. Поради това 3 години по-късно го извикаха в Гърция да облича националната фланелка - първо на юношите, година по-късно и на младежите. След като отмине пандемията може и на първия тим на Гърция да облече екипа, в случай че анализаторът Манолис Гавиотас към този момент не му е толкоз ядосан.

Впрочем, Стергиакис е единственият измежду връстниците си в гръцкия футбол, притежател на национална купа (Купа на България) със Славия,бронзов медалист в шампионата на България със Славия и е с 80 публични мача в елитния професионален футбол. Манолис трябваше да ги знае тези обстоятелства, преди да анатемоса 21-годишния вратар - гръцки жител, рожба на бялата футболна школа, само че в България. Манолис Гавиотас е единственият, към този момент, футболен анализатор, който популяризира мнение, че е допустимо единствено един вратар, който и да е той, да е отговорен за загуба с 0:5! Ами останалите 10 играчи на Гърция къде са били, Маноле, отвън стадиона ли?
Поздравяваме Гавиотас за " откритието " му и още на следващия ден ще изпратим заключението му в Комисията по безхаберие на УЕФА.
Борислав Константинов Пресслужба на Славия, другояче дълги години редови кореспондент, отразявал финалите на 7 международни шампионати ", написа Борислав Константинов от пресслужбата на Славия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР