Слави Трифонов взе отношение по повод скандала разразил се с

...
Слави Трифонов взе отношение по повод скандала разразил се с
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Тото е мръсник, защото се смее на Тити Папазов, а Никола Минчев е веселяк?

Слави Трифонов взе отношение във връзка абсурда разразил се с Вежди Рашидов. Той направи забавна прилика със случая с Тото и изявлението му с Тити Папазов и държанието на Никола Минчев:
Прочетете още
Вежди Рашидов към този момент не е народен представител. И по този начин е вярно. Защото, когато си депутат би трябвало да внимаваш какво приказваш и по какъв начин се държиш, тъй като представляваш хората, които са те избрали и носиш морална отговорност за това. Морал бе, морал. Едно положение, прекомерно непознато на една не дребна част от нашите народни представители. И като приказваме за морал, и фактът, че Вежди Рашидов към този момент не е народен представител, Никола Минчев и Росица Кирова за какво към момента са? Те седят и се хилят одобрително, на това, което приказва Вежди Рашидов. Значи са съгласни, занимателно им е и даже смешно. Тогава за какво още не са си подали оставката?

Значи Тото, който слуша по какъв начин Тити Папазов приказва за това по какъв начин е обръснал главата на едно момиче, Тото даже го извика прокуратурата на разпит и общественото пространство го смачка, тъй като слуша нелепостите на Тити Папазов и се смее. А Никола Минчев и Росица Кирова може да слушат и да се смеят на нелепостите на Вежди Рашидов, само че за тях няма проблем. Тото е безсрамник, а Никола Минчев е майтапчия. Защо единия би трябвало да бъде сплескан, а за другия няма проблем?

Този двоен стандарт е непоносим и единственият смисъл да пиша всичко това е, тъй като съм сигурен, че има доста хора, които вършат разликата сред лъжата и истината, сред лицемерието и истината, сред популизма и истината. Всъщност знам, че има доста такива хора.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР