Слави Трифонов трябва да предложи поне 40 министри, за да

...
Слави Трифонов трябва да предложи поне 40 министри, за да
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще върне мандата незабавно

Слави Трифонов би трябвало да предложи най-малко 40 министри, с цел да има постове за всички искащи.  Мая Манолова пък приказва от името на народа при извоювани 5% от гласовете и то при извънредно ниска изборна интензивност, зави по време на  на брифинг ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов,

" Ако вие, водени от Румен Радев, ни вкарате в трети избори и не извършите държавно управление, няма никакво значение какво ще се случва с ГЕРБ ", съобщи някогашният министър председател и разгласи, че ГЕРБ няма и да поддържа проектокабинета на Има Такъв Народ.

" Ако мандатът за сформиране на държавно управление стигне до ГЕРБ, която е втората политическа мощ след вота на 11 юли, то мандатът ще бъде върнат неотложно. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията. Ние сме безапелационна съпротива ", изясни Борисов.

Той прикани така наречен " партии на митинга " да сформират кабинет и да поемат отговорност. Причината е, че единствено две страни от Европейския съюз сме останали без народен проект, който е предаден в Еврокомисията за одобрени , само че едната е " най-богатата и е все тая за този проект ".

Бившият министър председател още веднъж се похвали, че при него всичко е било във напредък и добави, че ръководството на страната е доста къртовска, експертна работа. " Например брутният вътрешен артикул при мен беше във напредък “, посочи той.

Борисов насочи нова порция рецензии към Слави Трифонов и членовете на „ ИТН “. Той укори и Христо Иванов от " Демократична България ".

" Ако някъде има спад на милиони, това е при Слави Трифонов. Той всеки ден говореше, че на референдума са го подкрепили 2,5 млн. души, а на 11 юли те станаха 600 хиляди ", сподели той. 

Лидерът на ГЕРБ  разяснява и информация за сделки, публикувана във вторник. " Хора, вие щяхте да ме чегъртате. Защо да се контрактувам с вас, вие сте токсични. Аз не ви желая, по никакъв метод не ви желая. При целия рекет и тормоз върху нас - задържани, арестувани, мачкани. И през вчерашния ден и през днешния ден не престават да викат хора и да ги питат за кой са дали своят вот. Това е тормозът на Бойко Рашков ".

Той се обърна персонално към Христо Иванов в думите:  " Имаш ли морал, Христо, бе? ". Възмущението му идва от обстоятелството, че Иванов продължава да приказва за джипа му, който е " джипка на 16 години, при свръхскъпия първокласен мерцедес на Румен Радев, в който се вози, Слави е с три джипа, да не приказваме за другите му коли ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР