Слави Трифонов тръгва по стъпките на “VIP Brother”, чийто ефир

...
Слави Трифонов тръгва по стъпките на “VIP Brother”, чийто ефир
Коментари Харесай

Слави По Стъпките На Брадъра, Ще Пълни Ефира С Плеймейтки

Слави Трифонов потегля по стъпките на “VIP Brother”, чийто ефир през последните години бе залят от силиконови дами. Тази вечер в шоуто на Слави в новата му телевизия 7/8 TV ще гостува победителката в последното издание на “Плеймейт на годината” Михаела.

С нея стартира и новата вълна посетители на шоумена. Преди дни той предложения в студиото си драпащия за популярност кореспондент Боби, който години наред тъпче на едно място, преследвайки силиконки, с цел да им задава въпроси от учебниците по история и география.

Въпреки че тези клипове от дълго време станаха досадни и не провокират към този момент никакво внимание, Слави предложения репортера Боби да снима сходни клипчета и за шоуто му. Освен това Трифонов го прикани скоро да му гостува още веднъж, само че да бъде в компанията на дами с изкуствени цици.

През годините редица плеймейтки се оплакаха точно от същия кореспондент. По думите им той употребявал канала си в YouTube, с цел да се запознае с тях, а по-късно започвал да им досажда и да ги кани на срещи. Ако пък откажели, то започвали грозни нападки против тях.

Запознати издават, че в последните години с наближаването на “Vip Brother” Боби започвал всеобщ хейт против силиконките, публикувайки техни колажи. Все отново ориста не е била благосклонна към него, тъй като до най-известната къща по този начин и не стигна.

В студиото на Слави Боби съобщи, че плеймейтките са световен проблем. Не можело сходни девойки без обучение да вървят на Малдивите.

Тези думи са си истински абсурд, защото с помощта на плеймейтките Боби съумя да събере не дребен брой клиенти в канала си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР