Слави Трифонов се появи на живо, отново във Фейсбук, за

...
Слави Трифонов се появи на живо, отново във Фейсбук, за
Коментари Харесай

Слави оправда връщането на мандата със „така е разпоредил суверенът“


Слави Трифонов се появи онлайн, още веднъж във Facebook, с цел да изясни, че не е страхливец и не багя от отговорност. Лидерът на „ ИТН “ понесе остри рецензии откакто публично разгласи по-рано през днешния ден, че партията му ще върне мандата за сформиране на държавно управление.

Слави се появи, седнал на диван, отговаряйки на въпросите на един от неговите сценаристи.

“Не е правилно, че бягаме от отговорност. Това е все едно на един камикадзе, който не желае да се самоубие, ти да му кажеш: Ти си страхливец “, съобщи Трифонов. Партията му не можела да направи държавно управление „ в тази обстановка, тъй като по този начин е разпоредил суверенът “.

“Не може да има устойчиво държавно управление. Като няма устойчиво държавно управление, не може да има устойчиво ръководство. Това е все едно някой, който кара кола, да зависи от други хора, които стоят в профил - злополуката е неизбежна. Българският гласоподавател е дал своя вот по този начин: ГЕРБ са първи, имаха опция да сформират държавно управление, не съумяха. Ние нямаме опция да съставим постоянен кабинет, тъй като нямаме нужния брой депутати и нужните сътрудници “, е тезата на Трифонов.

Защото, отново по думите на Слави, кабинет на малцинството ще е според от тези, които са „ част от нещо, против което партията се бори “. Народът не се е разпоредил по този начин, сподели Трифонов.

Той изясни още, че с помощта на Има Такъв Народ статуквото не е победило на изборите. “БСП щяха да са в съпротива, Движение за права и свободи да има своите функционалности. Докато в този момент с присъединяване на Има Такъв Народ цялата система се трансформира. Явно няма да е от първия път. Какъв е казусът да има избори? Никой не трябва да се опасява от използването на Конституцията. В последна сметка народът ще се разпореди “, съобщи Трифонов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР