Слави Трифонов се е заел с нелеката задача да посрещне

...
Слави Трифонов се е заел с нелеката задача да посрещне
Коментари Харесай

Слави развърза кесията за собствения си лукс. Ето как



Слави Трифонов се е заел с нелеката задача да посрещне Коледа в освежен апартамент. Шоуменът от няколко седмици прави ободрителен ремонт на жилището си на бул. „ България ”, издадоха го съседи пред „ Уикенд ”.

Учиндолецът желал до празниците да завърши с майсторите, които се подвизавали из просторния му дом от 380 квадрата. Естествено, Слави не пести средства за обновяването на покоите си. Той е наел елитна бригада, която освен да измаже стените, да подмени подовата настилка, само че и да почисти след себе си. Според наши източници ремонтът и чисто новите мебели ще излязат на тв водещия към 200 бона. Само един от диваните му коствал 27 000 лв. – изящната мебел била от абаносово дърво и кожа телешки бокс.

Трифонов е прочут с манията си за подреденост, а както самичък е признавал, хаосът безусловно го влудява. Той не можел да си показа да пусне в дома си мърляви служащи, които да разбутат всичко. Заради това заложил на подбрана бригада дюлгери, които ремонтирали дома му педантично като хирурзи. Трифонов избрал латекс от 32 лева за литър. Акрилната багра е миеща се, с непрозрачен заключителен резултат. Така големият му мезонет ще грее в нови багри. Близки до водещия доверяват, че той ще подмени и част от обзавеждането си.

„ Постоянно мъкнат мебели из етажите. Едни вкарват, други изкарват дивани, маси. Винаги поздравяват хората по стълбите, само че не дават пояснения къде ги носят и какво донасят ”, издаде комшия на Слави.

Хората, които Трифонов е канил в жилището си са доста малко и поради това никой не може да каже тъкмо какъв е интериорът в баровския дом, нито за какъв брой пари се правят оценка мебелите и картините му. Единствено част от дамите, с които е имал връзки повече от 3-4 пъти, са били удостоявани с достойнството да прекрачат прага на мезонета му. Последната такава бе плеймейтката Нора Недкова. Варненската русокоска изкара 4-месечна спекулация с шоумена, само че в последна сметка той й би шута и тя към този момент няма достъп до дома му на бул. „ България ”.

Докато тече ремонтът на обичания му апартамент, Слави кръстосва из другите си парцели. Припомняме, че той има 4 големи жилището в София и къща в баровския комплекс „ Делта хил “ край близкото до столицата с. Кладница.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР