Слави Трифонов получавал няколко пъти досега заплахи за живота си.Последно

...
Слави Трифонов получавал няколко пъти досега заплахи за живота си.Последно
Коментари Харесай

Нова заплаха за живота на Трифонов

Слави Трифонов получавал няколко пъти до момента закани за живота си.

Последно това се случи точно на Свети Валентин, когато 42-годишният Рейхан Мехмедов се обажда на тел. 112, разкривайки желанията си да убие тв водещия, защото… преди 8 години на 1 март шоуменът му нанесъл вреда… без да прецизира каква е тя. Наскоро на Дългия се заканил още един човек. Този път става дума за мастит предприемач – почитател на настоящата Мис Плеймейт Нора Недкова.

Подопечни на предприемача, за който се твърди, че е тайнственият компаньон на миската в скорошната ѝ екскурзия до Колумбия, му подшушнали, че откакто се срещнала със Слави Трифонов, Недкова хлътнала до уши по учиндолеца, написа Шоу. И реакцията му не закъсняла. Той освен се заканил да приключи аферата сред двамата, само че в случай че се наложи – да стигне и по-далеч.

„ Не ме е боязън от заканите. В последна сметка не ми се случва за първи път “, сбит бе Дългия, и добави, че той и предаването му са били заплашвани и с бомба преди време.

Близки до Недкова издават, че увлечението на Нора не е от през вчерашния ден, а Трифонов дълго и настойчиво я е ухажвал. Двамата към този момент имат зад тила си и сантиментална вечеря в един от баровските столични заведения за хранене.

„ Слави удари дъното с Недкова! Видяхме що за стока е в Черешката на тортата, доста ниска топка “, изригнаха в мрежата.

Припомняме, че в края на предходната година Нора бе посетител в Шоуто на Слави, малко откакто стана новата Мис Плеймейт. Оттогава датира и техният флирт. Малко по-късно се случва и първата им среща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР