Слави Трифонов похарчи 1 млн лв от богатството за сбъдване

...
Слави Трифонов похарчи 1 млн лв от богатството за сбъдване
Коментари Харесай

Решено Е! Това, Което Ще Направи Слави Трифонов Ще Промени Цяла България! Дръжте Се! Ще Има Грандиозен

Слави Трифонов похарчи 1 млн лева от благосъстоянието за сбъдване на една своя фантазия. Дългия строи личен киносалон. Но привилегията персонално да му се насладят, ще имат само най-близките му хора.

Шоуменът ще влага галактическата сума за построяването на киносалон в имението му в пернишкото село Кладница. Той към този момент е поръчал оборудването, което възлиза на 500 000 лева Цялата техника е създадена от колоса „ Сони„.

Киносалонът на Слави Трифонов ще разполага с 20 места. Удобните кресла са в алтернатива за промяна в кревати. Единственото, което е належащо да се направи, с цел да се трансформира креслото в легло, е да се натисне избран бутон.

Киносалонът ще се намира в обособена постройка в непосредствена непосредственост до къщата на Дългия.

Преди повече от две години той се снабди с имот в комплекса „ Делта Хилс “ с обща повърхност от 4 декара.

Първоначално шоуменът имаше желание да закупи къща в комплекса. Но се отхвърли, защото не остана удивен от предлаганите къщи. Той реши, че за него ще е по-добре да купи имот, върху който да построи мечтания дом, предава разкрития.ком.

Палатът, в който той живее, е със застроена повърхност от 1500 квадратни метра. В развой на градеж са още три здания наоколо до къщата. В едната от тях ще се обитава въпросният киносалон, в другата закрит басейн, а третата ще бъде предопределена за прилагане от защитата, написа БЛИЦ, базирайки се на „ Уикенд “.

С осъществяването на плана за киносалона се е заел съседът на Дългия – Слави Транспорта.

Трифонов се снабди с апетитния имот, до момента в който беше привързан с балерината Мартина. Той имаше проекти да й предложи брак откакто завърши със градежа на къщата.

След като двамата се разделиха, той стопира краткотрайно строителните действия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР