Слави Трифонов обяви с видеосъобщение в социалните мрежи, че изтегля

...
Слави Трифонов обяви с видеосъобщение в социалните мрежи, че изтегля
Коментари Харесай

След разпадането на коалицията: Край на корумпираната клика, RIP 4K!

Слави Трифонов разгласи с видеосъобщение в обществените мрежи, че изтегля министрите си от обединението с " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и Българска социалистическа партия. Основните аргументи, изтъкнати от него, са две: съобразяването на Кирил Петков с външен напън във връзка с свалянето на ветото по отношение на Северна Македония, както и актуализацията на бюджета в частта й, обвързвана с изтеглянето на нови заеми. Това от своя страна провокира взрив на мнения във Facebook.

Ето и някой от тях:

Димитър Стоянов:

Слави Трифонов разгласи, че изтегля министрите от " ИТН " и поставя завършек на тази коалиция. Което значи, че и болшинството в Народното събрание към този момент не съществува, защото остава единствено със 109 народни представители. Най-добрият вид оттук нататък са предварителните парламентарни избори.

И, да, Слави се оказа по-принципен от " Демократична България ", които поради половин година стоене на власт с Българска социалистическа партия и краткотрайна трудова претовареност, отхвърлиха оръжие на Украйна и не прокараха нито една от обещаните от тях промени.

Кристиян Шкварек:

Не героят, който заслужаваме, а героят, от който имаме потребност

Виктор Димчев

Има Такъв Народ напусна Министерски съвет.

Министрите на Слави саботираха министрите на Херо.

Началото на края е близо, краят на началото е надалеч.

Ще плащаме още доста, в милиарди и с човешки животи.

Отвратителни хора ни ръководят, каквито не са ни управлявали от времената на ДКМС, Комунистическа партия на Съветския съюз, РМС и останалите съкращения.

Борислав Цеков

Киро и корупционната му клика водят страната към банкрут и съсипия. Да ви е доста " щастлива " смяната. За нея носи отговорност цялата политическа структура, която дирижира и кадрува ръководството към този момент повече от една година. Конструкцията " Радев-Янев-Петков ". Господи, какво дъно и каква разруха доживяме! Нужна е всестранна проверка на целия тощи интервал - двете служебни правиелства на Янев и настоящето на Петков. Сделка по договорка, решкние по решение, предопределение по предопределение. И е належащо не " чегъртане ", а цялостно изличаване на всички вреди, които тези хора нанесоха на България и на народа!

Калина Влайкова

Добре, в този момент, това Слави Трифонов ли беше, или Бойко Борисов? Толкова да си приличаха..

Драгомир Симеонов

Утрепете ме, но тотално не знам кои бяха министрите на Слави и с какво се занимаваха..

Стойчо Стойчев

Евала, Слави! Така се прави. Не като Радан Кънев преди няколко години - ръководещ в съпротива.

Ангел Джамбазки

Трифонов слагал завършек на мъката. Видимо плъховете напущат потъващия транспортен съд на това провалено, неуместно и антибългарско ръководство. Оправданието е, че бягат поради националното изменничество на министър-председателя по тематиката „ #Македония “. Но за това изменничество ние предизвестяваме от дълго време. То е ясно и известно и не може да бъде опрощение. Вероятно същинската причина се крие в „ разделянето “ на милиардите левове, които тези разбойници крадат от държавния бюджет?! Неслучайно абсурдът се случва през днешния ден след отхвърли на #Кокорчо да даде нови милиони на министерство на #ИТН, за което под сурдинка се твърди, че е на #ДПС. Как беше: „ Вие сте срам, #оставка и затвор. “

 
 Асен Генов/фейсбук
 



Мая Манолова  

Корабът потъва и мишките се разбягаха. Безпринципната коалиция, разминаването с дневния ред на елементарните хора, влизането в спиралата на голям дълг, двойният стандарт на премиера към Северна Македония и неразумно пилеене на парите на данъкоплатците от Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България, без да подкрепят семействата и компаниите, са причина за разпада на обречената коалиция. Тя е изчерпана. Трябва да дойдат опитни и виновни хора. Стига опити с народа и некомпетентност!

И следствие за всичко, което надробиха единствено за 180 дни. С години ще оправяме отрицателните последствия.

Борис Марков

Кирчо Петков е едно криво-ляво доста просто момче, не знам дали съм го споменавал. Коментарът му на събитията единствено потвърждава това.

Ако в този момент не му се поти дупето и не го сърби, никаква вътрешен глас няма.

П.С. Паника и боязън, нищо друго не излъчиха на тази конференция.

“Тъпото и Пияното ” остарялата плоча.

 





Веселин Желев

Какво ли е възприятието да си министър на Слави Трифонов? Нещо  като да си негова балерина или Ванката?

Велизар Енчев

Влакът за Канада отпътува на първи преден коловоз. Продават се единствено еднопосочни билети.

Фалиралата авиолиния " София-Скопие " е с нов еднопосочен маршрут - " София-Торонто ".

Изпращането на пасажерите ще е с духова музика и Ку Ку Бенд.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР