Слави Трифонов е потресен от тази грозотия наоколо Палатът му за

...
Слави Трифонов е потресен от тази грозотия наоколо
Палатът му за
Коментари Харесай

Комшии алармират: Нещо грозно се случва с палата на Слави Трифонов!

Слави Трифонов е покъртен от тази грозота в близост

Палатът му за милиони се оказа измежду купища отпадъци. Не той не  е ситуиран в ромска махала, а в полите на Витоша. И в един от най-тузарските квартали в столицата-Бояна.

Зелените площи към имението на Дългия се зарина в отпадъци. За това се оплакаха съседи на шоумена в обществените мрежи.

Те приканват компанията, която се грижи за чистотата в квартала да си влезе в ролята и да почисти зелените площи. Именно там се натрупали големи купчини отпадъци.

„ Плащаме единствено налози, а отсреща какво. Кварталът се трансформира в едно голямо бунище. Станахме като Факултето. Чистят единствено тротоарите, а в тревните площи въобще не влизат “, гневят се хората от квартала.

Сред най-засегнатата от мръсотията улица е тази, на която е ситуиран палата на Дългия. Къщата на няколко етажа се води по адрес на нея, само че в действителност до палата му има път от няколко километра до централния му вход.

Палатът е на пет етажа, като градежът му стартира през 2014 година. Но водача на партия „ ИТН “ живее неотдавна в него.Къщата се простира на 916 квадрата, а дворът е декар и двеста квадрата.

Цената, която Слави Трифонов е  показал за градежа на имението си е 1,3 милиона лв.. Но съгласно специалисти, след растежа на цените на парцелите, той към този момент ще коства в пъти повече.

Инфо: Ретро, Crimesbg.com

 

Тагове: Слави Трифонов палат боклуци Бояна имение Дългия Витоша
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР