„Слави Трифонов е политическа кукла, която не взема самостоятелно решения”,

...
„Слави Трифонов е политическа кукла, която не взема самостоятелно решения”,
Коментари Харесай

Събев: Слави Трифонов е политическа кукла

„ Слави Трифонов е политическа кукла, която не взема независимо решения”, съобщи в предаването „ Здравей, България” по NOVA транспортният министър Николай Събев от „ Продължаваме Промяната”. Запитан на кого е „ политическа кукла”, Събев сподели: „ На хора, които имат интерес да запазят обстановката в България такава, каквато е държана от 30 години”.
„ Досега от „ Продължаваме Промяната” и другите двама съдружни сътрудници са изпълнявали сделките, направени на съдружните препоръки ", сподели още министърът.
Преди това Събев сподели, че още от 13 декември държавното управление работи под непрекъснат риск, че нещо няма да се случи. „ Опитваме да променим нещата, а те не се случват заради вътрешни аргументи. Тази обстановка е постоянна”, сподели транспортният министър. Според него от Има Такъв Народ станали нервни още, когато не е бил определен началник на Българска народна банка. След това и за решението за еврозоната.
„ Когато взехме решение да влезем в еврозоната, още веднъж имаше овакантяване на четиримата министри от Министерски съвет. Станаха доста нервни и започнахме да си задаваме въпроса какво се случва”, продължи Събев.
„ Като държавно управление на малцинството започваме да работим с всеки един от депутатите, с всяка парламентарна група. Налага се да работим с всеки един народен представител, да потърсим общи точки и където успеем”, сподели Събев. И акцентира, че актуализацията на бюджета би трябвало да мине.
„ Имаме явен проект по какъв начин да работим като държавно управление на малцинството”, сподели Събев. „ Ако не се оправим като държавно управление на малцинството, отиваме на избори и ще ги бием”, счита Събев.
Той отхвърли социологическите изследвания, които дават преднина на ГЕРБ. „ Проучванията преди последните избори бяха разнообразни от резултатите на изборите”, сподели Събев. Той чака, че при възможни последващи избори, Политическа партия ще завоюва „ доста по-добър резултат”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР