Слави Трифонов бърка политиката с балерините от своя балет и

...
Слави Трифонов бърка политиката с балерините от своя балет и
Коментари Харесай

Трифонов бърка политиката с балерините, иска да взриви конституционния модел

 " Слави Трифонов бърка политиката с балерините от своя балет и счита, че това, което споделя като шеф, всички би трябвало да извършват. Конституционно е невероятно на следващия ден да бъде отдръпнат мандата ". Това сподели пред БНР журналистът Явор Дачков от уеб страницата " Гласове ". 

Според него Трифонов се пробва да се оттласне от облика на токсична партия , в каквато стартира да се трансформира, заемайки мястото на ГЕРБ. 

" Сега се пробва да се залепи за известния облик на президента. Има и по-сериозен план - с дейностите си Слави Трифонов да докара до конституционна рецесия, с цел да се премисли целия модел на ръководство в България ... Слави Трифонов играе игра и колкото по-бързо неговите разбиратели го схванат и спрат да гласоподават за него, толкоз по-скоро ще се освободим от тази дивотия ". 




С коментар по тематиката в предаването " 12+4 " се включи и Валерия Велева, основен редактор на уеб страницата " Епицентър ": 

" В момента следим хората на Слави Трифонов като улична, която е счупила прозорците на къщите на улицата и злорадо се радва на действията си . Това прави Слави Трифонов с конституционния модел на действие на страната - желае да го взривява и го взривява... Не може да има претендент за министър председател, който лъже, не може да има претенденти за министри, упрекнати в плагиатство, такива, които ругаят политици, такива с родственици, били в пандиза. Това е спектакъл на парадокса ". 

По думите на Велева Трифонов е влезнал в политиката със поръчката да унищожи политиката и дейностите му демонстрират всичко това

" Слави няма по какъв начин да не осъзнава какво публично възмущение насочва към себе си и в този момент се присламчва към президента Румен Радев , който е с най-голямото публично доверие ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР