Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново

...
Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново
Коментари Харесай

Славена Вътова напусна окончателно мъжа си 


Славена Вътова очевидно претърпява много сложен интервал, откакто още веднъж се е изнесла от фамилното им жилище с Юлиян Цолов и в този момент е чартърен с двете им деца, научи извънредно HotArena.

За злощастие, това се случва за повторно в последните 18 месеца. Предишното изнасяне беше подбудено от вярата ѝ да заживее с тогавашния си ухажор –  политологът Слави Василев. 6 месеца по късно обаче Славена се върна в фамилното жилище с подвита опашка. Оказа се, че наскоро тя е трансферирала нейния дял от жилището на Юлиян, който пък всячески вече се пробва да го продаде. 

Припомняме, че законната ѝ половинка Юлиян Цолов е с повдигнато обвинение от прокуратурата за измами в изключително огромни размери. Предстои му гастрол в съда където ще се изяснява какви ги е правил.

Според близки до Славена при нея ситуацията е много сериозно. След като ѝ се наложило да заплаща сметките на цялото домакинство и дори и кафетата на Юлиян в продължение на година, миската решила че е време да зареже един път завинаги псевдо предприемача. Явно тя в никакъв случай не си е представяла да живее с толкова изпаднал  мъж, обществено упрекнат в обири.

Явно обаче Славена умее да гледа напред, тъй като много бързо се е ориентирала и все по-често е забелязвана в компанията на нов мъж.  За разлика от нея, Юлиян Цолов обезверено обикаля заведенията с негов непосредствен, който му заплаща салатата и кафето. Той се мята на разнообразни девойки с цел да избие комплекса си по Славена, представяйки се за състоятелен баровец. Често обаче ридае и се надява Славена да се върне още веднъж при него.

Ще има ли ново завръщане, занапред ул. „ Оборище “ чака да разбере.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР