Слава на Украйна“, така украинският президент започна речта си пред

...
Слава на Украйна“, така украинският президент започна речта си пред
Коментари Харесай

Зеленски в Брюксел: Украйна като защитник на европейските ценности; Мецола призовава за самолети

„ Слава на Украйна “, по този начин украинският президент стартира речта си пред Европейския парламент в Брюксел.

Европейският парламент посрещна украинския президент Зеленски с бурни аплодисменти, когато той дойде, с цел да приказва пред депутатите при първото си посещаване в Брюксел след съветската инвазия.

" Украйна е Европа и бъдещето на вашата нация е в Европейския съюз ", съобщи в речта си ръководителят на Народното събрание Роберта Мецола. " Държавите би трябвало да обмислят бързо, като последваща стъпка, даването на системи с отдалечен обхват на деяние и самолети, от които се нуждаете, с цел да отбраните свободата, която прекалено много хора одобриха за даденост. "

Според Мецола отговорът на Европейски Съюз би трябвало да бъде симетричен на опасността, а тя е екзистенциална.

Тя сподели, че Зеленски не би трябвало да убеждава никого от присъстващите, че е нужна поддръжка.

Мецола съобщи, че поддържа " проекта от 10 точки " на украинския президент, който включва изправяне на виновните за нападенията пред съда.

„ Благодаря Ви за Вашия кардинален и деятелен метод - две качества, които видяхме непроменени по време на тази битка за Европа “, сподели Зеленски.

Той възхвали европейските стандарти на живот, върховенството на закона, отворените общества и полезностите на европейските хора.

„ Стойността на живота в Русия е унищожена, единствено този в Кремъл има стойност “, сподели той. „ Русия гледа на хората си като на средства за носене на оръжие. „ Руският режим е против всякаква обществена правдивост и многообразие, влага в ксенофобия, пробва се да трансформира нечовешките действителности от 30-те и 40-те години на предишния век в действителност през днешния ден “, добави Зеленски.

„ Само нашата победа ще подсигурява европейските полезности “, продължи Зеленски.

Той благодари за поддръжката, която украинците получават от жителите на градовете в цяла Европа в тази " историческа борба ". Това провокира бурни аплодисменти от страна на членовете на Екологичен потенциал.

По думите му, визията за присъединение към Европейски Съюз стимулира украинците да останат мощни и да продължат напред.

„ Европа се пази от проникването на съветските секрети служби и се освобождава от зависимостта си от съветския газ, “ сподели той.

Украйна и страните от Европейски Съюз демонстрираха своята мощ, като съчетаха кардинален и деятелен метод, сподели още Зеленски.

„ Европа постоянно ще бъде Европа, стига да сме дружно и да се грижим за европейския метод на живот “, сподели той. „ Каня всички вас в Украйна! Слава на Украйна! “, приключи речта си украинският президент. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР