В интервю за People София Вергара разкрива защо не е

...
В интервю за People София Вергара разкрива защо не е
Коментари Харесай

София Вергара: Майчинството е изтощаващо

В изявление за People София Вергара разкрива за какво не е желала да има деца от някогашния си брачен партньор Джо Манганиело: съгласно слуховете това е била главната причина за развода им в допълнение към желанието ѝ да се концентрира върху кариерата си.


Според нея концепцията да има деца в този брак не може да се назова положително решение. " Има неща в живота, които може да наподобяват като положителни хрумвания, само че не са ", споделя 51-годишната актриса.

" Аз и преди съм била майка. Знам какво значи да бъдеш добра майка или да се опитваш да бъдеш най-хубавата, която можеш да бъдеш, да даваш най-хубавото от себе си, а това изисква доста жертви, изисква доста сила ", сподели тя.

В същото време актрисата съобщи, че почита желанието на други дами да имат деца след 50-годишна възраст, само че счита, че това не е нейният път. " Напълно почитам желанието да станеш майка след 50-годишна възраст. Но поради кариерата ми, метода ми на живот и метода, по който беше бракът ми, не считам, че е почтено да доведа дете на този свят, тъй като няма да мога да се разпределям на 100 % ", изясни Вергара.

Преди това Вергара съобщи, че не желае да бъде " стара майка ". " Бракът ми се разпадна, тъй като брачният партньор ми беше по-млад от мен, искаше да има деца, а аз не желаех да бъда остаряла майка. Не считам, че това е заслужено по отношение на детето. Уважавам тези, които го вършат, само че това към този момент не е за мен. Почти съм в менопауза, това е естественият ход на нещата. " Въпреки това тя е подготвена да се сближи с деца, при изискване че те са нейни внуци - децата на сина ѝ от първия ѝ брак с Джо Гонзалес, Маноло, 32 година

София Вергара и Джо Манганиело оповестиха развода си след седемгодишен брак през юли предходната година. След това медиите започнаха да разискват разнообразни аргументи: измежду догатките беше и това, че София Вергара не желае да води спокоен фамилен живот, а търси гласност и желае да прави кариера./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР