Слънцето се среща в секстил със Сатурн – Период на

...
Слънцето се среща в секстил със Сатурн – Период на
Коментари Харесай

Ден на вербалната магия

Слънцето се среща в секстил със Сатурн – Период на въздържаност, успокоение и централизация. Отложените каузи в този момент могат наред да бъдат позволени. Благоприятен интервал за обмисляне на дълготрайни планове за бъдещето, само че в това време би трябвало да бъдете по-благоразумни, внимателни и настойчиви. Добре ще е, в случай че можете да се възползвате от препоръките на по-възрастни и опитни хора.

Луната е в символ Овен до 09:11ч на 10 март.

Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Освободете се от тежки домашни отговорности. Едва ли ще се получи добър резултат. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Старайте се да не се претоварвате физически през този интервал.

Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия.

Продължава 3 лунен ден от 07:58ч на 8 март до 08:24ч на 9 март.

Преобладава 4 лунен ден от 08:24ч на 9 март до 08:50ч на 10 март.

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Именно в този ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая. Този ден се отличава със непоклатимост и успокоение. Луната открива достъп към сакралния информативен поток. Обикновено в това лунно денонощие човек узнава и хубавото, и неприятното. Денят благоприятства благородните действия.

Благоприятно време за приемане на значими решения, за начало на нови каузи за всевъзможни дейни дейности. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”. Преди да предприемете нещо, подробно обмислете своите дейности. Това е най-успешното време за избор.

Добре е този ден също по този начин да се прекара в уединение, в отдаване на обичаното занимание. По-добре е да отделите време за себе си и за околните си. Не подхожда за групова работа. Ако груповата работа не може да бъде избегната, най-малко се заемете с нещо умерено. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас.

В 4-ия лунен ден светът отразява вашите мисли, усеща, проблеми и дефекти като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете над това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас.

Ден на вербалната магия. Добре е да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение към себе си. „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни и към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме.

Посещение при коафьор не се предлага.

Днес е 24 безоблачен ден - Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. В старите времена се считало, че в 24-ия безоблачен ден Сатаната усилва могъществото си. Съответно той и неговите поддръжници подлагат на тестване силата на човешките души за честност към своите религиозни убеждения. Този ден от слънчевия календар е удобен единствено за тези хора, чиято религия е непоклатима, не се поддават на никакво прелъщение. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР