Слънцето преминава в знак Водолей, където ще остане до 19

...
Слънцето преминава в знак Водолей, където ще остане до 19
Коментари Харесай

Денят е посветен на любовта

Слънцето минава в символ Водолей, където ще остане до 19 февруари. Хората ще имат по-голямо предпочитание да бъдат свободни, самостоятелни. Трудно ще търпят окови и ограничавания. Дипломация, автентичност, словоохотливост, предпочитание за промени, новости, демократични правила ще излязат на напред във времето.

Луната е в символ Рак до 05:56ч на 21 януари.

Хората в този момент с по-голяма угриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на прищявки, неустойчиво въодушевление и изложение на искания. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Вътрешните прекарвания имат значимо значение. Нежелателно е да се насочат рецензии и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не би трябвало през това време да се вършат никакви интервенции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

Продължава 15 лунен ден от 15:34ч на 19 януари до 16:38ч на 20 януари.

Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Възможно е да имате неприятни изненади.

Ако сте скарани с някого, в този момент не е уместно за помиряване. Не са изключени разправии с родственици или разочарования в любовта. Лесно се стига до кавги, пораждат разногласия, пораждат се спорове. Избягвайте изблиците на страстите. Отложете изясняването на връзките и ограничете контактите с хората. Избягвайте ненужните и празни диалози.

Следва 16 лунен ден от 16:38ч на 20 януари до 17:50ч на 21 януари.

Ден на естетика и равновесие сред физическите и тънките тела. При всевъзможни обстановки е належащо да има успокоение и улегналост, да се съблюдава сдържаност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Общата задача през днешния ден е да се поддържа правдивост в проявения мир.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. Ден за приемане на хубостта под всяка форма. Повечето хора усещат енергиен спад. Никой няма към този момент сили за разногласия и кавги. След напрежението, най-сетне се появява опция за спокоен отдих. Не започвайте да изяснявате връзки. Обърнете внимание на децата.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба. Препоръчва се да се посети черква, да се прочетат Киприяновите молебствия за здраве и против вълшебства и отнемане, да се отдели внимание на нуждаещите се, да се нахранят гладните животни и птици.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Днес е 6 безоблачен ден - Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ един на различен. Време за подсилване на роднинските връзки и сред близки хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите: изричането на откровени похвали е най-малкото, което можете да сторите. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Обезателно отделете време на своите деца. Ако си поговорите с дете в този ден, извършите нещо положително за него и го зарадвате, целия месец ще намирате благополучие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР