Слънцето навън допринася да ни става все по-пролетно, затова и

...
Слънцето навън допринася да ни става все по-пролетно, затова и
Коментари Харесай

24 идеи за маникюр в свежи пролетни цветове

Слънцето на открито способства да ни става все по-пролетно, по тази причина и вдъхновението за днешната ни селекция от хрумвания за маникюр са свежите цветове, само че и също толкоз закачливите украшения. Зелено, розово, оранжево, жълто, лилаво – самоуверено може да посягате към техните нюанси, като напълно не е наложително да употребявате единствено един от тях. Напротив, самоуверено може да комбинирате няколко в един маникюр, с цел да се получат впечатляващи многоцветни нокти. Тук правилото е при съчетаването да се следва следното – или единствено пастелни, или единствено наситени тонове.

Разбира се, по-минималистичният вид в този случай е на безцветна основа да се нанесат фини линии или фигури, както и да се направи доста тънък пъстър френски маникюр. По този метод хем няма да е натрапчиво, хем ще получите прохлада. Едноцветният маникюр също е задоволително грациозен, изключително в случай че му се добави блестящ резултат.

Ако обичате украшения обаче, то в тази селекция ще откриете страхотни оферти за дребни цветя, точки, усмивки, звезди и даже закачливи рисунки на ягоди и плодове, тъй като напълно скоро стартира техния сезон.

 
25 хрумвания за маникюр, с който да посрещнем пролетта

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР