Слънцето изгря в унищоженото от бедствието село Ливада. Днес сълзите

...
Слънцето изгря в унищоженото от бедствието село Ливада. Днес сълзите
Коментари Харесай

Уникално видео! Трагедията в Бургаско обедини България

Слънцето изгря в унищоженото от бедствието село Ливада. Днес сълзите на хората бяха сменени с усмивки, а тъгата им отстъпи място на вярата. Трагедията, която удари Бургаско преди две седмици, съумя да сплоти цяла България, а камерата на Burgas24.bg единствена снима резултатите от неуморната работа на десетки доброволци.
Както съобщихме, акцията в помощ на потърпевшите от наводнението, стартирана от Стефан Петров и Организацията за протекция на българските жители, закупи внушителни мащаби за негативно време. Към нея се причисли Пламен Карашев, който повлече със себе си десетки другари и съидейници. Младите хора работеха неуморно, събирайки дарения и координирайки активността на останалите пунктове.
Днес бе осъществена следващата доставка на мебели и електроуреди за фамилиите в село Ливада. В късния следобяд дойде цялостен камион с дарения от София. Към него се причислиха два дребни камиона, бус и пикап от Бургас. Изготвени са описи с потребностите на всяко от семействата, като разпределението на събраните помощи се следи извънредно прецизно.
"Благодаря на моите другари Жорж Илиев и Михаил Димитров, които ми демонстрираха, че са с мен освен в хубавите моменти, само че и когато би трябвало да се свърши нещо значимо. Те дойдоха от София, с цел да доставят даренията, през целия ден бяхме един до друг, а вечерта още веднъж отпътуваха за столицата. Такива хора ме карат да имам вяра, че за България има вяра ", съобщи Пламен Карашев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР