Слънце, ваканция, море и красив загар. Лятото е сезонът, в

...
Слънце, ваканция, море и красив загар. Лятото е сезонът, в
Коментари Харесай

3 задължителни продукта, без които не тръгваме на почивка това лято

Слънце, почивка, море и хубав тен. Лятото е сезонът, в който да се забавляваме, без да се обременяваме от непотребни тревожни мисли. Неопровержим факт обаче е, че слънцето оказва въздействие върху кожата даже и в облачните дни. Без значение дали сте в колата, до слънчевия прозорец в офиса или просто сте на разходка в града, вие сте изложени на действието на ултравиолетовите лъчи. Затова е значимо преди да се впуснем в лятната отмора, да си осигурим нужната отбрана.Това лято се доверяваме на потвърдено ефикасни артикули - транспарантния слънцезащитен спрей за влажна кожа SPF 50 и слънцезащитен лосион за тяло на .

Прозрачният спрей е с висока слънцезащита, в това число и върху влажна кожа Ph 7,5. Предлага доста висока, широкоспектърна отбрана на тялото против UVA и UVB лъчи. Подходящ е за всички видове кожа, изключително за светла, сензитивна и кожа с нетърпимост към слънцето. Предимството е, че може да се нанася непосредствено и върху влажна или мокра кожа, без да се тормозим! Иновативната технология Wet Skin разрешава неотложно попиване върху мокра кожа, гарантиращо цялостна отбрана на кожата от слънцето. Това прави продукта подобаващ при упражняване на водни спортове. Защитава кожата от фото стареене, изгаряне и поява на пигментация или петна и е водоустойчив. Тялото ни остава предпазено от слънцето, а върху обичания ни топ няма и помен от нормалните бели кръгове, типични за множеството фотозащитни лосиони.
 България даде път на Северна Македония с историческо гласоподаване! 24 юни 2022 | България даде път на Северна Македония! В историческо решение на Народното събрание през днешния ден партиите Продължаваме...


Вторият артикул на Laboratorios BABÈ, който слагаме в рубрика любимци, е слънцезащитният лосион за тяло с обогатена формула с успокояващи дейни съставки и антиоксиданти, които пазят кожата, предпазвайки я от нездравословните слънчевите лъчи. Допълнителен плюс е, че сходно на прозразчния спрей, пази кожата от фото стареене, изгаряне и поява на пигментация или петна. Притежава лека текстура, която се нанася елементарно и всмуква бързо, като не оставя бели следи. А резултатът е налице - тенът е постоянен и е приятна панорама за окото, като в същото време не вършим компромис с кожата и тя остава предпазена!



Грижата за след слънце е не по-малко значима. Алое вера гелът на Laboratorios BABÈ е съвършен за раздразнена кожа след излагане на слънце, бръснене, премахване на косми или козметично лекуване. Той охлажда и възвръща в дълбочина загубата на вода, която кожата е " претърпяла " след по-продължителни слънчеви бани. Хидратира, успокоява и омекотява кожата, защото съдържа 100% чисто Алое Вера, чиито регенериращи свойства се укрепват с помощта на успокояващите и овлажняващи дейни субстанции.

С тези три продукта слагането на слънцезащита се трансформира в елементарен и прелестен обред, който е значима част от грижата за себе си!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР