Слънчевите лъчи навън вече са достатъчно силни, за да сложим

...
Слънчевите лъчи навън вече са достатъчно силни, за да сложим
Коментари Харесай

Коя е перфектната шапка за нас според формата на лицето ни

Слънчевите лъчи на открито към този момент са задоволително мощни, с цел да сложим шапка на главата си. Много от дамите обаче не си падат по този аксесоар заради една единствена причина. Те се опасяват да не наподобяват неуместно поради неверния избор, който биха могли да създадат.

Днес най-открито ще споделим коя е съвършената шапка за вас съгласно формата на лицето ви. Сигурни сме, че с помощта на препоръките ни, то вие ще блестите в всекидневието си и ще се чувствате като от корица на фешън списание.

Коя е съвършената шапка за моето лице?

Кръгло лице
 Как да си изплетем шапка Как да си изплетем шапка
Шапката като детайл от дрешника, постоянно е играла значима роля в живота на дамата. Имаше моменти, когато се смяташе за непристойно, дама...

Ако вашето лице е кръгло, предлагаме ви да избягвате моделите, които скриват челото и са компактно по главата. Те ще ви карат да се чувствате неуместно, поглеждайки се в огледалото. За предпочитане е да заложите на вид бере, трилби или различен сходен модел.

Овално лице

Дамите с овално лице би трябвало да знаят, че са същински щастливки, тъй като на тях всички шапки им подхождат. Какъвто и модел да изберат, няма да съжаляват, тъй като ще наподобяват в действителност фантастично и ще се усещат по същия този метод.

Продълговато лице
 Обявиха търг за две шапки на Кейт Мидълтън Обявиха търг за две шапки на Кейт Мидълтън
Кейт-манията раздруса света още веднъж – две шапки, носени от брачната половинка на принц Уилям преди да стане член на кралското семейство, ще...

Ако лицето ви е продълговато, заложете на шапка вид шапка. Те балансират и продават по-овален образ. Не е добра концепция да избирате модел шапка с геометрични форми по нея. Истински привлекателни ще изглеждате, в случай че поставите шапката асиметрично. Това ще ви придаде много забавна шеговитост.

Квадратно лице

Дамите, чиито лица са квадратни, най-добре да заобикалят шапки с огромни козирки. Много е значимо да се насочите към аксесоари с по-леки цветове. Те оптически ще създадат по този начин, че чертите на лицето ви да бъдат омекотени.

Триъгълно лице

В никакъв случай не се втурвайте да купувате шапки с необятни периферии. Запомнете, че обиколката на шапката в никакъв случай не би трябвало да е по-широка от скулите. Можете да поставите върху шапката някакъв аксесоар. Стремете се моделът да покрива съвсем цялото чело.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР