Слънчевата светлина е едно от нещата, без които човекът не

...
Слънчевата светлина е едно от нещата, без които човекът не
Коментари Харесай

Новината, че между 15 и 29 ноември 2017 г. няма да има слънчева светлина естествено се оказа фейк

Слънчевата светлина е едно от нещата, без които индивидът не може да оцелее. Положението на Земята е тъкмо такова, че до нас да доближава точното количество слънчева светлина, която да ни оказва помощ, а не да ни вреди. Но се оказва, че тази година слънчевата светлина ще изчезне за две седмици. Това оповестиха учени от НАСА, само че в действителност тази вест се оказа подправена, което не й попречи да се популяризира мълниеносно в голям брой уеб сайтове, като да вземем за пример този на Агенция Блиц.

В нея още се споделя, че съгласно шефа на НАСА Чарлз Болдън, през ноември тази година в продължение на две седмици слънчева светлина няма да доближава до земната повърхнина. Това ще се дължи на детонация, която се чака да се случи на слънчевата повърхнина.

Тя ще докара до внезапно повишаване на температурата на звездата. Освен това Венера ще премине около Юпитер, а това ще докара до изсмукване на водород. Ще бъдат нужни две седмици, с цел да се възвърне естествената температура.

Заради тези явления през този интервал до Земята няма да доближава светлина. Екипът от учени от НАСА предизвестява, че през това време слънчевата светлина ще е със наследник нюанс и ще се нуждаем от осветяване и денем.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР