Скромният третодивизионен германски тим Заарбрюкен хвърли нова бомба за Купата

...
Скромният третодивизионен германски тим Заарбрюкен хвърли нова бомба за Купата
Коментари Харесай

Феномелно! Приказката за Заарбрюкен просто няма край

Скромният третодивизионен немски отбор Заарбрюкен хвърли нова бомба за Купата на Германия, остранявайки елитния Фортуна Дюселдорф в четвъртфинална среща след 1:1 в постоянното време и 7:6 при инфарктните дузпи.

Домакините шокираха гостите от Дюселдорф още в средата на първото полувреме. Кевин Фрюзе напредна през центъра на терена, стигна до границата на наказателното поле и откри Тобиас Янчке, който самичък против стража Флориан Кастенмайер не сбърка за 1:0.

През второто полувреме гостите подвигнаха доста темпото и стигнаха до цели 21 удара, от които 9 точни. Роуен Хенингс изпусна от бялата точка в 83-та минута, само че въпреки всичко равенството беше възобновено в самия завършек на срещата. След осъществяване на ъглов удар точно стражът Кастенмайер, който се беше присъединил напред съумя да отклони топката, с цел да може на втора греда централният защитник Занка Йоргенсен да изравни.

В продълженията по този начин и не се стигна до нов гол, което значеше осъществяване на дузпи, с цел да се дефинира спечелилият. Двата отбора извършиха по общо 10 наказателни удара, само че по-здрави в последна сметка се оказаха нервите на домакините. Героят от постоянното време за Фортуна Занка беше в този случай виновник, откакто изпусна решителният 11-метров удар.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР