Скромната, но прекрасна сватба на Мария Игнатова изненада родния шоубизнес.

...
Скромната, но прекрасна сватба на Мария Игнатова изненада родния шоубизнес.
Коментари Харесай

Вижте непоказвана СНИМКА от тайната сватба на Мария Игнатова...

Скромната, само че прелестна женитба на Мария Игнатова изненада родния шоубизнес. Събитието бе държано в загадка до последния вероятен миг, а водещата и Ивайло Нойзи Цветков си сподели " да " венчаха в дребна черква в Железница точно на рождения ден на булката. И въпреки оттогава да изминаха повече от 3 месеца, венчавката им продължава да е доста забавна тематика.

Знае се, че кума на русокоската е нейната близка другарка Алекс Раева, с която актрисата и водеща си партнира дълги години на дребния екран в разнообразни продукции.

Венчавката е била в по-тесен кръг, а влюбените са поканили единствено най-близките си. Именно поради тази тайнственост към сватбата ползата към нея продължава да е висок месеци по-късно.

Сега в обществените мрежи се появи кадър от венчавката, който не е виждан до момента, а на него се вижда и по какъв начин тъкмо е била облечена Игнатова.

Снимката е от църквата. На нея се виждат питка, свещи и вино, както и гърбът на водещата, която е облечена в приказна рокля с доста дантели и сини претекстове. Гърбът на роклята е надълбоко изрязан.

На фрагмента Игнатова е написала просто " Все още омъжена " и е добавила доста тагове, като " красива черква ", " благополучие ", " брачен живот ", " любовна история ", " младоженка " и " религия ".

Фотосът е харесан от няколко хиляди души и има стотици позитивни мнения, написа zajenata.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР