Скоро туристите, които пристигат в Португалия и отиват в магазина,

...
Скоро туристите, които пристигат в Португалия и отиват в магазина,
Коментари Харесай

Португалия забранява найлоновите торбички

Скоро туристите, които идват в Португалия и отиват в магазина, няма да могат да употребяват найлонови торби или контейнери за храна за еднократна приложимост.

" Зелената партия “ показа в Народното събрание на страната законопроект за унищожаване на найлоновите опаковки за плодове, зеленчуци и самун. Депутатите към този момент го одобриха на първо четене, оповестява БГНЕС.

Всички магазини ще би трябвало да намерят екологична опция на леките пластмасови опаковки, които не се разграждат.

През 2021 година Европейски Съюз ще забрани продажбата на някои пластмасови артикули за еднократна приложимост, които могат да бъдат сменени с такива за многократна приложимост. Под възбраната ще попаднат всички пластмасови принадлежности за еднократна приложимост, сламки за питиета, кутии за храна и други пластмасови произведения - общо към 10 продукта. Очаква се до 2030 година повече от 50% от цялата пластмаса да бъде модифицирана в Европейски Съюз.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР