Скопие. Хаосът в транспорта, мръсните плажове и лошите пътища спират

...
Скопие. Хаосът в транспорта, мръсните плажове и лошите пътища спират
Коментари Харесай

Македония: Хаосът в транспорта, мръсните плажове и лошите пътища спират развитието на македонския туризъм

Скопие. " Хаосът в превоза, мръсните плажове и неприятните пътища стопират развиването на македонския туризъм ", написа македонският вестник " Вечер ", в коментар за срещата на министъра на стопанската система Крешник Бектеши с представители на туристическия бранш, извършена в Струга.
Според изданието по време на срещата е било разисквано основаването на постоянна езерна линия сред Охрид и Струга и са набелязани ограничения за възстановяване хигиената на плажовете.
" Вечер " цитира ръководителя на сдружението на хотелиерите и ресторантьорите Кръсте Блажески, съгласно който хаосът и неналичието на правилник в работата на таксиметровите коли в допълнение пречи на развиването на македонския туризъм.
Електронното издание " Плюс Инфо " озаглавява коментара си за същата срещата: " Далеко е слънцето за македонския туризъм " и напомня, че проблем на македонската туристическа промишленост, която се построява на естествените дадености на Охридското езеро, са депата за отпадък на градовете Охрид и Струга, както и агресивното предложение на екскурзии, от което все по-често се оплакват непознатите туристи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР