Скопие. Близо 140 пъти автобусът на Беса Транс“ е минавал

...
Скопие. Близо 140 пъти автобусът на Беса Транс“ е минавал
Коментари Харесай

„Локално“ : От ВМРО-ДПМНЕ искат оставката на министрите на вътрешните работи и на транспорта на РСМ

Скопие. „ Близо 140 пъти рейсът на „ Беса Транс “ е минавал и е возел пасажери без позволение. Минал е полицейски надзор, митнически надзор и инспекции и всички умишлено са ги пропущали без цялостна документи. (Министрите Благой) Бочварски и (Оливер) Спасовски е нямало по какъв начин да не знаят, че тази компания кара цяла година и повече без разрешителни и се толерира от всички държавни служби по едно и също време. „ Защита от този тип не може да бъде предоставена от никой елементарен служител в институция “, обявиха от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ, представени от скопското електронно издание “Локално “ .

„ Кой е наредил рейсовете на „ Беса Транс “ да пресичат границата повече от 100 пъти без позволение? “ Кой се облагодетелства от противозаконния бизнес на „ Беса Транс “, който лиши 44 живота? (така написа в изявлението-бел.ред.)

Спасовски и Бочварски не може да не знаят, те бяха длъжни да знаят. Затова и двамата би трябвало да подадат оставки.

„ Само с оставките на Спасовски и Бочварски ще се освободят институциите и ще може да се откри кой и за какво е толерирал „ Беса транс ” и дали този човек е на върха на властта? ”, декларират от опозиционната партия.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР