SKODA продължава да подгрява публиката за премиерата на изцяло новото поколение

...
SKODA продължава да подгрява публиката за
премиерата на изцяло новото поколение
Коментари Харесай

Новата SKODA FABIA: Първи поглед към интериора

SKODA продължава да подгрява публиката за премиерата на напълно новото потомство на FABIA, като след няколко акцента върху екстериора на автомобила, в този момент ни дава възможност да добием визия за това, което ни чака във вътрешността на колата.

За четвъртото потомство на от компанията споделят, че интериорът ще предложи значително усъвършенстване по повод на простора, нови цветове и материали, както и редица новаторски технологии. Любопитен акцент във вътрешността на новата генерация на модела е решението за в допълнение стилизирано лого FABIA до инструменталния панел.

Новата SKODA FABIA, която ще отбележи световната си премиера през следващия месец, получава огромен и изнесен във височина централен екран на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система и цифров Virtual Cockpit.

Четвъртата генерация на Fabia е разработена на платформата MQB-A0, в резултат на което дължината на автомобила е увеличена с цели 110 мм до общ показател от 4107 мм. Междуосието на колата е увеличено с внушителните 94 мм до 2564 мм, а ширината получава +48 мм до 1780 мм.

В резултат на това, бъдещите собственици на SKODA Fabia ще могат да разчитат с изключение на на значително по-голям интериорен шир, така и на товарно поделение с вместимост от 380 литра.

По отношение на дизайна, от SKODA коментират, че новата Fabia ще бъде с най-добрата аеродинамика в своя клас (0.28 cd), което, в композиция със специално оптимизираните джанти на колата, допълнително ще способства за подобрената горивна изгодност и екологичност на моторите. В гамата ще бъдат включени пет оферти, базовото от които ще бъде трицилиндров, еднолитров атмосферен мотор във вариант 65 и 80 конски сили в композиция с петстепенна ръчна предавателна кутия. Следващата стъпка ще бъде еднолитров TSI турбо елемент с 95 и 110 конски сили, а топ-версията на Fabia ще разполага с 1.5-литров TSI елемент с 150 конски сили и 7-степенна DSG роботизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР