SKODA обяви, че по време на предстоящото през септември международно изложение във

...
SKODA обяви, че по време на предстоящото
през септември международно изложение
във
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: SKODA показва SCALA MONTE CARLO и KAMIQ MONTE CARLO

SKODA разгласи, че по време на предстоящото през септември интернационално изложение във Франкфурт, компанията ще демонстрира две нови попълнения в модификационното си портфолио MONTE CARLO. Нови топ-версии ще получат напълно новите моделни предложения на марката- SCALA и KAMIQ.

Без да анонсират детайлности и фотоси на двете нови върхови за моделите модификации, от SKODA разясняват, че и при двата автомобила ще продължи традицията, стартирала през 2011 година, MONTE CARLO да предлагат по-динамично, само че и луксозно излъчване, със специфични дизайн и стилистични детайли, носещи духа на спортната история на марката.

Единствените все още детайлности, които споделят от компанията за новите модификации са тези, че SCALA MONTE CARLO ще се отличава със специфични черни детайли в предната си част, а KAMIQ MONTE CARLO ще бъде представен с черни релси на тавана.

Първата топ версия MONTE CARLO в модерната история на SKODA се появи през 2011 година с лансирането на FABIA MONTE CARLO. Следващите стъпки бяха направени от 2014 година, като специалната трансформация стана част от портфолиото на CITIGO, RAPID, RAPID SPACEBACK и YETI.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР