SKODA финализира новостите, които ще представи по време на международното изложение във

...
SKODA финализира новостите, които ще
представи по време на международното
изложение във
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: SKODA представя ...

SKODA завърши новостите, които ще представи по време на международното изложение във Франкфурт, като тематично ще подчертава върху електрификацията на моделната си гама, само че и ще демонстрира няколко забавни новости от света на класическите си пазарни оферти.

Електрическата подвижност на SKODA ще бъде демонстрирана благодарение на SUPERB iV и CITIGOe iV, за които от марката споделят, че обещават да слагат началото на нова за марката. Топ-предложението в моделната гама на компанията- SUPERB, ще бъде демонстриран за първи път на ревю във версията си комби SCOUT, а и ще бъдат поредните тематични спортни MONTE CARLO модификации, които компанията ще стартира на пазара.

На салона във Франкфурт ще бъдат представени за първи път и версиите с алтернативно (CNG) задвижване на SCALA и KAMIQ.

Зареждаемият (plug-in) хибрид SKODA SUPERB iV и изцяло електрическото CITIGOe iV са първите модели на производителя, които влизат в ерата на подвижността, като поставят началото на напълно новото семейство iV електрически и електрифицирани пазарни предложения на марката.

Хибридът SKODA SUPERB iV е оборудван с 1.4 литров TSI бензинов мотор, в композиция с електрически мотор за обща максимална мощност от 218 конски сили. Колата е в състояние да измине до 55 километра в чист електрически режим и до 850 километра в комбиниран, като хибридната задвижваща система е налична за равнищата на оборудване Ambition, Style, SUPERB SPORTLINE и топ-версията SUPERB L&K.

CITIGOe iV идва с електрически мотор с мощност от 83 конски сили и въртящ момент от 210 Нм, а литиево-йонната му батерия е с капацитет от 36.8 kWh и дава обещание свободен пробег в чист електрически режим от до 265 километра (WLTP цикъл на замерване).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР