SKODA демонстрира пълното си портфолио автомобили и демонстрира за първи път

...
SKODA демонстрира пълното си портфолио
автомобили и демонстрира за първи път
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: SKODA представя ...

SKODA показва цялостното си портфолио автомобили и показва за първи път в България напълно новия си модел KAMIQ, който беше показан за първи път в света през пролетта на салона в Женева.

Основните габарити на SKODA KAMIQ, който е разработен на модулната MQB платформа, са дължина 4241 мм, широчина 1793 мм и височина 1531 мм, а междуосието е 2651 мм. С товарна вместимост от 400 литра (1395 литра при сгънати задни седалки), моделът ще предложи и задоволително шир за пътниците на задните седалки, които ще могат да разчитат на свободно пространство от 73 мм в региона на колената си.

Основен акцент в интериора на KAMIQ е високо позиционираната в междинната част на предното табло бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, а при избор на Virtual Cockpit опцията, водачът може да разчита на 10.25-инчов екран. За вътрешността на модела, от Skoda са подготвили и голям брой благоприятни условия за персонализация и надграждане, в това число затопляне на предното стъкло, задните седалки и кормилото.

KAMIQ ще се предлага и с богат набор системи за дейна и пасивна сигурност, в това число Front Assist и Lane Assist за отбягване на удар, адаптивен круз надзор, Crew Protect Assist за в допълнение обезопасяване на пътниците при положение на случай, паркинг асистент и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР