Skoda Auto обяви, че изцяло новото- четвърто, поколение на Superb,

...
Skoda Auto обяви, че изцяло новото- четвърто, поколение на Superb,
Коментари Харесай

Skoda с нови подробности за новото поколение на Superb

Skoda Auto разгласи, че напълно новото- четвърто, потомство на Superb, което ще бъде показано публично единствено след няколко седмици, още веднъж ще получи версия хечбек, която ще обогати познатата Estate версия на модела.

От компанията споделят, че вследствие на нарастването в дължината и височината си, новата генерация на Superb е станала освен още по-просторна, само че и по-аеродинамична. Новият автомобил е с 43 мм по-дълъг, като доближава общ индикатор от 4912 мм, а височината доближава 1481 мм (+12 мм).

В резултат на увеличените габарити, новият Superb дава обещание спомагателни 11 мм пространство над главите на пасажерите на предните и 6 мм на задните седалки. Товарното поделение е увеличено с 20 литра до 645 литра.

С напълно трансформиран екстериор и интериор, новата Skoda Superb ще стъпи на пазара и в нова хибридна версия, а във връзка с комфорта и системите за сигурност, бъдещите притежатели на флагмана ще могат да разчитат за първи път и на прожекционен (head-up) екран, както и на централен екран с диагонал от 13-инча.



Базовата версия на новата Skoda Superb е изпълнена в хибридизирана (48V) задвижваща система с 1.5-литров TSI мотор за обща оптималната мощ от 150 конски сили. В допълнение, автомобилът ще бъде разполагаем и във версии с двулитров TSI с 204 и 265 конски сили, както и с двулитров дизел със 150 и 193 конски сили. Топ-версиите в бензиновата и дизеловата гама на модела ще бъдат изпълнени общоприетоо със система за задвижване на четирите колела, а всяка една от поръчките ще разполага със 7-степенна роботизирана DSG трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР